Živí mrtví: 8. série má být svižnější, vrhne nás přímo do akce

Živí mrtví: 8. série má být svižnější, vrhne nás přímo do akce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Sledovanost během 7. řady mírně klesla, to by podle všeho měla následující řada napravit zajímavým způsobem. A poskočí se v čase.

Pokles sledovanosti poslední řady nebyl zrovna zanedbatelný, to ovšem neznamená, že by jsi seriál vedl špatně. Ve starším článku jsme ostatně vysvětlovali, že opitcky pokles vypadá daleko horší, než ve skutečnosti je. Každopádně The Walking Dead patří stále mezi vůbec nejsledovanější seriály současnosti. Vinu za pokles sledovanosti dává většina fanoušků příliš pomalému průběhu celé sezóny, kdy si tvůrci nechávali většinu akce až na samotné finále série.

V 8. řadě by tomu mělo být jinak. Hned od první epizody by nás měl hodit děj doprostřed války Spasitelů proti Alexandrii. Do války budou samozřejmě zapojeny všechny ostatní kolonie. Co je ale možná nejzajímavější, příběh by se měl odehrávat až po určité době od událostí, které se odehrály na konci 7. řady. Mělo by to údajně napomoci k tomu, aby nás seriál nenechal vydechnout hned od prvního dílu. Showrunner Scott M. Gimple slibuje opravdu napínavou podívanou, která bude plná akce.

V budoucnu by jsme se měli také dočkat více flashbacků, kde se budeme setkávat s již mrtvými postavami, podobně jako tomu bylo v poslední epizodě 7. řady, kde se vrátil Abraham Ford v podání Michaela Cudlitze.

Tak uvidíme, jestli tvůrci dostojí svých slibů. Pokud se to podaří, tak nás čeká zajímavá podívaná. Dole najdete video s vtipnou historkou od Andrewa Lincolna.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Strýček Pompo | 27.04.2017 06:12
No úpadek pokračuje. Na první čtyři série nedám dopustit, ale od pětky se to příliš vleče a plní vatou i na mě. První polovina sedmičky je pro mě atmosférická pecka, ta všímprostupující deprese, smutek a beznaděj jsou super, opravdu příjemné oživení, Negan je správnej vysírač a i ten Daryl mě po iks sériích nesere. Tohle všechno v druhý půlce zmizí, nemusím tedy dodávat, že je vyloženě tragická. Vaty je až moc, navíc je neuvěřitelně stupidní, děj předvídatelný na kilometry daleko a tak nějak člověk doufá, ať už je tady finále. To není špatné, opravdu ne, bohužel ho strašně sráží amatérsky směšná akce. Na druhou stranu když prchající Negan uprostřed přestřelky spustí ''That Widow is Alive, Guns Ablazing!!'', člověk tomu leccos odpustí… U mě je tedy sedmička za 7-8/10, ale čistě jenom za první půlku a pár světlých momentů ve druhé. Co čekat od osmičky?? Upřímně ve světle možné stávky scénáristů je možné cokoliv…
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu