Preacher: Preview 2. řady

Preacher: Preview 2. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Všemocného kněze se dočkáme už za necelý měsíc. Zůstane ovšem v Texasu?

I když to tak ze začátku nemuselo vypadat, nakonec jsme se přeci jenom dočkali. Seriál  Preacher, plný černého humoru, dramatu a nadpřirozených bytostí, se už za necelý měsíc dočká další řady. V té se hlavní protagonista, kněz Jesse Custer (Dominic Cooper), bude spolu se svou ex-přítelkyní Tulip O'Hare (Ruth Negga) a upírem z Irska přezdívaným Cassidy (Joseph Gilgun), snažit najít samotného Boha. Takové hledání přináší samozřejmě potíže, a proto není divu, že se hlavní hrdiny budou snažit zastavit všelijaké příšery a stvůry z hříšného pekla, ze kterých můžeme zmínit například démony a čerty.  Děj se bude odehrávat převážně mimo domovský Texas, kde jsme strávili většinu první série, což můžeme zjistit i z traileru, který najdete pod článkem.

První série se sice dočkala vysokých hodnocení od diváků i kritiků, se samotnou sledovaností to už ale dopadlo hůře, a tak uvidíme, jak velkou popularitu si seriál získal od minulého léta, kdy byla odvysílaná první série. Premiéra druhé řady je stanovena na 25.6.

Do galerie jsme také přidali plakáty, na kterých můžete vidět hlavní postavy. K těm se nově přidají Noah Taylor, Pip Torrens a Julie Ann Emery v nových rolích.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 14.06.2017 13:02
Super trailer (co taky jiného čekat od fanouška, že :D)....Hlavně se těsim na scénky s Herr Starr, jestli to bude alespoň trochu vycházet z předlohy, tak to bude "awesome" :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu