The Punisher: Ukáže se další marvelovský hrdina

The Punisher: Ukáže se další marvelovský hrdina | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu nová upoutávka, casting a jména epizod.

Článek obsahuje spoilery pro konec The Defenders.

Jen několik dní po zveřejnění prvního oficiálního traileru na netflixovského Punishera se seriál začíná konečně pořádně prezentovat a snaží se co nejvíce vrýt do povědomí diváků. V dnešním článku tedy shrneme ty nejzajímavější novinky, jimiž nás Marvel v nedávné době častoval. Začněme třeba s C. B. Cebulskym, jedním z viceprezidentů Marvelu, ze kterého v rozhovoru na akci Asia Pop Comic Con vypadla jedna velice zajímavá informace. I když nijak nespecifikoval, o kom přesně mluví, v seriálu prý máme čekat ještě nějakého dalšího marvelovského hrdinu, který se na chvíli zastaví. Nejpravděpodobnější je možnost, že Punisher natrefí na některého z členů Defenders, otázka ale je na kterého.

Zatím se zná pouze s Daredevilem, ten je ale po konci posledního dílu The Defenders považován za mrtvého a tajně se uzdravuje někde v klášteře (zřejmě u své matky). Navíc nevidím důvod, proč by Marvel naschvál přerušoval tento Mattův příběh nachystaný pro třetí řadu jeho seriálu pro chvilkové cameo v Punisherovi. Mohl by se tedy potkat spíše s někým ze zbývající trojice. Také se mohlo stát, že Cebulsky jednoduše použil slovo hrdina, a jedná se pouze o nějakou z vedlejších postav jako Misty Knight nebo Coleen Wing. Poslední a zřejmě nejzajímavější možností by bylo představení nějaké úplně nové postavy, po níž fanoušci Netflix seriálů už delší dobu touží, jako například Moon Knight, tuto verzi bych ale viděl na žebříčku pravděpodobnosti jednoznačně nejníž. Ale kdo ví, může se přihodit cokoliv.

Dále tu máme nový casting. K seriálu se připojila na Oscara nominovaná herečka Shohreh Aghdashloo (Dům z písku a mlhy, X-Men: Poslední vzdor) pocházející z Íránu. V seriálu bude představovat Farah Madani, ženu taktéž narozenou v Íránu, která ale prakticky celý svůj život prožila v Americe, kde se z ní stala úspěšná psychiatrička. Farah je také matkou další postavy jménem Dinah Madani (Amber Rose Revah), bezpečnostní agentky, pro niž je Frank Castle trnem v oku.

Na závěr tu máme ještě slíbenou krátkou novou upoutávku, pod kterou najdete ještě jména všech třinácti epizod, z nichž se první řada skládá. Tituly nijak výrazně nespoilerují, ani se o nich nedá příliš spekulovat, pokud si je ale přeci jen chcete schovat jako překvapení, tak stačí nekoukat pod video :-).

3 AM - 3 hodiny ráno
Two Dead Men - Dva mrtví muži
Kandahar - Kandahar (Město v Afghánistánu)
Resupply - Obnovení zásob
Gunner - Střelec
The Judas Goat - Jidášova koza
Crosshairs- Zaměřovač
Cold Steel - Studená ocel
Front Towards Enemy - Čelem k nepříteli
Virtue of the Vicious - Ctnsot zla
Danger Close - Blízké nebezpečí

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu