Akta X: 11. série se zaměří na uzavřené epizody

Akta X: 11. série se zaměří na uzavřené epizody | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu se dozvídáme o novém obsazení a tvůrcích za kamerou, objevují se první záběry z natáčení.

Ačkoliv nyní na televizních obrazovkách mimo Hru o trůny vrcholí okurková sezona, co se týče informací o připravovaných seriálech, ty nijak neubývají. A i když se některé oznámené seriály budou na obrazovkách uvádět až příští rok, už teď nemají hollywoodští novináři problém nějaké ty šťavnaté informace získat, protože natáčení je často v plném proudu. To se vztahuje i na kultovní klasiku Akta X, která se minulý rok po několikaleté přestávce vrátila zpět na televizní obrazovky. Tehdy se jednalo o desátou řadu, která obsahovala pouze šest epizod. Ty se do značné míry zaměřily na pokračování ústředního příběhu Muldera a Scullyové. Tento přístup si ale diváky moc nezískal, a tak určitě nemalou část fanoušků potěší, že se 11. série hodlá zaměřit primárně na samostatné případy. Spletitý příběh provázející agenty už od první série tak budou řešit jen okrajové epizody (nejspíš opravdu jen ta první a poslední).

 

Když už mluvíme o jednotlivých příbězích daných epizod, určitě není na škodu zmínit, kdo ony záhadné a tajuplné příběhy napíše a zrežíruje. Konkrétně byla oznámena jména dvou režisérek, Carol Benker a Holly Dale. Carol není ve světě Muldera a Scullyové žádným nováčkem. V letech 1999-2002 totiž dohlížela na přípravu scénářů. Oproti tomu je Holly Dale nová týmová posila a mezi její známější projekty patří Mary Kills People (Mary zabíjí) a několik epizod seriálu Termiátor: Příběh Sáry Connorové.

 

Hlavní dvojice agentů už neodmyslitelně patří k seriálu, kdo se ale pochopitelně neobjevuje v každém díle jsou vedlejší postavy. V závěru desáté řady jsme se seznámili s dvěma novými postavami. Mezi ně patří agenti Miller (Robbie Amell) a Einstein (Lauren Ambrose). Tato dvojice pomohla našim agentům vyřešit případ v Texasu a od té doby se začaly internetem prohánět spekulace, zda by tyto dvě postavy mohly dostat svůj vlastní seriál. Zda to tak skutečně dopadne, vám zatím neřekneme, ale už teď můžeme říct, že se oba agenti objeví minimálně v jednom díle 11. řady. Stávající herce doplní Barbara Hershey (Černá labuť, Insidious), která bude zastupovat záhadnou organizaci. Nic víc nám k ní tvůrci seriálu neprozradili. Kdo další se v seriálu znovu objeví zjistíte v našem starším článku. Na závěr doplníme, že natáčení 11. série, které se dočkáme někdy příští rok, probíhá ve Vancouveru, ze kterého přímo Gillian Anderson poslala fanouškům několik fotek z natáčení. Najdete je dole v galerii. A pokud vám nevadí nějaké ty lehčí spoilery, tak koukněte na přiložené video, které zachycuje, jak vypadá takové natáčení automobilové bouračky.

 

Zdroje: Gillian Anderson

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu