Titans: První pohled na seriálového Robina

Titans: První pohled na seriálového Robina | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
A v seriálu se nejspíš ukáže další komiksová postava.

Ohledně nové seriálové adaptace Teen Titans, s jednoduchým názvem Titans, jsme zatím měli pouze castingové zprávy. Nyní představitel hlavní role Dicka Graysona / Robina, Brenton Thwaites, zveřejnil na svém Instagramu první fotku, na které je ve svém robinovském kostýmu při pauze na natáčení akční scény z ulic Gothamu. Na fotce sice vypadá trochu jako Captain Cold, jde však skutečně o Robina. Dorazí k nám snad fotky dalších postav brzy? Doufejme, že ano.

Ještě jednu castingovou novinku přinesl server The Hashtag Show. Do jedné z rolí se hledá zhruba dvacetiletá žena, bílé či snědší pleti, odhodlaná, drsná a vzdělaná. Jedná se o vedlejší roli, která by se mohla v další sérii zařadit mezi hlavní.Hashtag Show udává, že podle popisu jde o komiksovou postavu Wonder Girl. Wonder Girl je mladší verze Wonder Woman jménem Donna Troy. V komiksech se do týmu Teen Titans přidala v roce 1965 a od té doby se často objevuje jako hlavní členka týmu. Na televizních obrazovkách jsme ji mohli vidět v animovaném seriálu z roku 2000 a objevila se také v letošním Teen Titans: The Judas Contract.

Spekuluje se také o tom, zda Titans budou součástí Arrowverse. Seriály na stanici CW, které jsou právě součástí Arrowverse, byly vždy odlehčené, poměrně barevné a hravé (s menší výjimkou Arrowa) a přesně takový má být i seriál o mladých hrdinech. Teorii podporuje také to, že seriály mají stejné producenty, a to Geoffa Johnse a Grega Berlantiho. Titans uvidíme někdy příští rok na nové streamovací platformě od DC a v hlavních rolích uvidíme kromě Thwaitese jako Robina také Teagan Croft jako Starfire, Annu Diop jako Raven a Ryana Pottera jako Beast Boye. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Danielo5 | 12.12.2017 22:51
Ok nesympatická černoška co hraje Starfire a 14 letá holka pak Raven, no buď to si někdo dělá prdel, anebo se hollywood v prdel obrací.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu