Adaptování Kinga pokračuje: Kostnice poprvé, Temná věž po sté

Adaptování Kinga pokračuje: Kostnice poprvé, Temná věž po sté | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Adaptace příběhů tohoto autora se nadále sypou jak sůl ze slánky babky kořenářky. Pojďme se blíž podívat na oba projekty.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Vývoj Temné věže má již bohatou historii a je jedno, zda se mluví o filmové či seriálové formě. Naposledy jsme vás informovali o tom, že seriál po neúspěchu filmu pořád žije a se vztyčenou hlavou se snaží kráčet k zahájení produkce. Tehdy za sebou však neměl ani studio, které by se toho ujalo.

To se změnilo ve dnech minulých. Dozvídáme se, že základy seriálové Temné věže položí společnost Amazon. Bez debaty si naložila velké sousto a jsme zvědaví, jak se s tím popere. Na tomto rebootu hodně záleží budoucnost značky jako artiklu filmového průmyslu. Musí se však nechat, že jestli něco u Amazonu nechybí, je to jejich sebevědomí, nakolik se zavázali i k oživení světa Pána prstenů.

Jinak se ale ve věci nic moc nemění. Věříme, že Amazon může projektu poskytnout tolik potřebnou oporu, aby se ukázal jako životaschopné dílo (jakým dávno mělo být). Pokud se zvěsti, že se má točit již toto léto, ukážou být pravdivé, pak doufáme, že se toho studio chopilo z důvodu kvality připravených podkladů – režisér filmové verze Nikolaj Arcel ještě před premiérou říkal, že pomáhal se scénářem k pilotní epizodě.

Ke Stephenu Kingovi ještě připomeňme, že k seriálům odvozených z jeho tvorby se nejblíže dostaneme prostřednictvím projektu Castle Rock a díky právě natáčenému sequelu Pana Mercedese.

Zdroje: Deadline I, II, IndieWire, TheStar

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu