Luke Cage: Nový teaser na 2. sérii a datum premiéry

Luke Cage: Nový teaser na 2. sérii a datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Přinášímě vám nový teaser k druhé řadě Lukea Cage a k tomu také několik nových fotek a oficiální synopsi.

Hlavním tématem na Netflixu je momentálně 2. série marvelovské Jessicy Jones. Zároveň s ní se však natáčelo i pokračování neprůstřelného Lukea Cage, které již také skončilo. Po delší době mlčení zveřejnil Netflix jak nový teaser, tak i oficiální synopsi. Zároveň s tím jsme také dostali pár nových fotek, na kterých najdeme kromě Lukea (Mike Colter) také jeho parťačku Misty Knight (Simone Missick) již se svojí novou mechanickou rukou.

V teaseru nám Luke Cage zdůrazňuje, že ho jen tak něco nezlomí. Atmosféra krátké ukázky působí odlehčeně a dost možná se 2. série zaměří více na akci. Zatím je však brzo dělat nějaké větší závěry. Ukázka nám také potvrdila datum premiéry, které jsme zatím nevěděli. Pokračování tak uvidíme 22. června tohoto roku. To odpovídá letnímu termínu, který byl očekáván.

Nová synopse, kterou najdete na konci článku, je zatím více obecná a moc neprozrazuje. Odkazuje však na novou hrozbu, které bude muset Luke čelit. Víme, že na záporné straně se z první série vrací bezohledná, leč v Harlemu oblíbená politička Mariah Dillard (Alfre Woodard) spolu se svým parťákem z podsvětí Shadesem (Theo Rossi). Ti určitě budou hlavnímu hrdinovi opět zatápět, o nové hrozbě, která ho čeká, však zatím nic moc nevíme.

Tak jako tak, Luke se bude moct kromě Misty Knight spolehnout také na Dannyho Randa aka Iron Fista (Finn Jones), který se také objeví. V komiksech spolu tvoří dvojici Heroes for Hire, a Mike Colter již dříve mluvil o tom, že tato spolupráce je téměř jistotou. V galerii si rozhodně prohlédněte 4 nové fotky, a nakonec již zmíněná synopse a teaser:

„Po očištění svého jména se Luke Cage stal v ulicích Harlemu celebritou s reputací stejně neprůstřelnou, jako je jeho kůže. Být však tolik viditelný pouze zvyšuje důležitost toho, aby chránil komunitu a nacházel limity toho, kým může být a koho může zachránit. Když se objeví nová hrozba, je Luke donucen najít hranici, která odděluje hrdinu od padoucha.“

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu