Hra o trůny: Spin-off vyjde HBO dráž než původní seriál

Hra o trůny: Spin-off vyjde HBO dráž než původní seriál | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Práce na spin-offech Hry o trůny pokračuje. Manažerka HBO prozradila detaily o rozpočtu.

Přestože fanoušci Hry o trůny zatím zaměřují svoji pozornost především na závěrečnou 8. řadu, práce na slibovaných spin-offech pokračují. Úkolu se zhostily různé týmy scenáristů. Mělo by vzniknout až 5 různých příběhů, z nichž však má vznik garantovaný pouze jeden. Viceprezidentka HBO pro dramatické série Francesca Orsi teď prozradila, že stanice na rozpočtu vůbec nešetří. Rozhodně nekalkuluje s rozpočtem, který jí vystačil na první řadu Hry o trůny (50 milionů dolarů/10 epizod). Očekávání diváků jsou příliš velká. Je to navíc první spin-off, který kdy HBO vyvine.

"50 milionů dolarů za sérii by nikdy nestačilo na to, co se snažíme vytvořit. Máme v úmyslu to udělat velké. Byl by zločin, kdybychom v tom nepokračovali,” řekla.

Zajímavost dne: Kolik stojí natočit 1 díl finálové Hry o trůny?
 

Ušetří se přitom na hercích ze Hry o trůny, kteří by se na ději podílet neměli. I sám Kit Harington, představitel Jona Snowa, přiznal, že současní herci ze Hry o trůny by byli pro HBO příliš drazí: „Skvělá věc pro HBO je, že svět Hry o trůny může prodat úplně jinou cestou. Příběhy můžete zasadit třeba o 300 let dříve a ušetřit hodně peněz, protože obsazení je momentálně dost drahé.“

První spin-off se dostane na obrazovky nejdříve v roce 2019, pravděpodobnější je však rok 2020. V galerii si prohlédněte první oficiální plakát k 8. sérii Hry o trůny.

Zdroj: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Danielo5 | 30.03.2018 21:38
No jen taková zaujímavost, byly objevené dva nové druhy mravencu a vědci je pojmenovali Pheidole Drogon a Pheidole Viserion, podle jmen draků z Hry o Truny :-)
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu