Siren: Mořské panny si dobrými výsledky vyslouží 2. řadu

Siren: Mořské panny si dobrými výsledky vyslouží 2. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
První řada seriálu Siren má před sebou poslední díl, a tak bylo načase rozhodnout, co s divoženkami z mořských hlubin dál. A rozhodlo se.

Když v nadpisu říkáme, že si fantasy seriál Siren od stanice Freeform vysloužil pokračování, může to znamenat buďto nadšené ohlasy, nějaké ty televizní ceny, nebo prostou schopnost přitáhnout k obrazovkám diváky. Už když si zkouknete prvních pár dílů, zjistíte, že žádná seriálová revoluce se nekoná, ale nechat se sirénám musí jedno - dobře u nich uběhne čas a mysteriózní ladění je úhel pohledu, jaký si mořské panny zaslouží.

Asi právě z toho důvodu přitáhla mytická stvoření k obrazovkám tolik diváků, že z toho bylo nejsledovanější dílo sítě Freeform. Co se týká sledovanosti u cílové skupiny žen ve věkovém rozpětí 18 – 34 a 12 – 34 let, šlo při premiéře dokonce o číslo jedna v sledovanosti napříč stanicemi. Průměrná sledovanost dílů překročila 660 tisíc diváků, a po prvních dvou epizodách šlo o nejprobíranější pořad v příspěvcích na sociálních sítích Facebook, Twitter, Instagram a Tumblr.

Siren: Když řeči o mořských pannách nejsou jen báchorky
 

Představitelka ústřední ze sirén, Eline Powell, řekla při propagaci o seriálu následovné, což samo o sobě dávalo příslib něčeho nového: „Většina mořských panen v popkultuře – Žbluňk! nebo Malá mořská víla, které miluji – je bezstarostná, krásná, honosná a uhlazená. V našem seriálu jsou ale víc animální. Jsou to stvoření přežívající v oceánu. Musíte být trochu divoký, abyste to zvládli. A tato stvoření jsou vážně predátoři. Nejsou tak dokonalé, citlivé, či krásné, jak to možná známe z minulosti, ale to je dělá vzrušující. Mají divokou stránku.“  

Druhá řada je pro stanici logickým krokem, který bude okořeněn šestnácti epizodami proti deseti první série. Premiéru můžeme zatím hádat, ale nejpravděpodobnější se v tuto chvíli zdá varianta následující sérii číslo jedna - první kvartál příštího roku.

A co vy, sledujete tuto překvapivě dobře se držící záležitost? Jak působí mořské panny utržené ze řetězu na vás?

 

Zdroje: Deadline, DenOfGeek, TVLine, TVSeriesFinale

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu