Teorie velkého třesku: Hawking poslal Sheldonovi vzkaz ze záhrobí

Teorie velkého třesku: Hawking poslal Sheldonovi vzkaz ze záhrobí | Fandíme seriálům
CBS Television
Zobrazit dalších 13 obrázků
Podívejte se na speciální minutový klip, kterým tvůrci Teorie velkého třesku vzdávají hold Stephenovi Hawkingovi.

Nejznámější fyzik současnosti Stephen Hawking se v seriálu Teorie velkého třesku objevil v průběhu let několikrát, takže není úplně od věci, že se tvůrci rozhodli jeho památku uctít speciálním klipem. Na minutu a půl dlouhý klip se můžete podívat níže pod článkem.

Teorie velkého třesku: Bude dle Mayim Bialik 13. série?
 

Samotná scénka by se klidně mohla odehrávat na začátku 12. řady, jelikož sledujeme Sheldona (Jim Parsons) a Amy (Mayim Bialik) po svatbě v jejich bytě, jak obdivují oddací list podepsaný samotným Lukem Skylwalkerem (Mark Hamill). Jejich počínání vyruší Penny (Kaley Cuoco) s Leonardem (Johny Galecki), kteří jim přinesou svatební dary, které přišly omylem do jejich bytu. Amy si všimne, že malá černá krabička je od samotného Stephena Hawkinga, přičemž Leonard prohodí, že tento dárek musel Hawking poslat ještě před svou smrtí. Čím Stephen Hawking obdaroval Sheldona a Amy, vám prozrazovat nebudu, ale jeho věnování sem pro neangličtináře napíši: „Sheldone, jsem tak rád, že si konečně vezmeš Amy za ženu. Už taky bylo na čase. Ha, ha, ha. S láskou, Stephen.“

Na úplném konci scénky pak tvůrci vzdali hold Stephenu Hawkingovi následovně: „Ten s tou nejúžasnější myslí v celém vesmíru a drahý člen naší rodiny. Budeš nám velmi chybět. S láskou od všech z Teorie velkého třesku.“ V galerii si můžete prohlédnout okamžiky z TBBT, ve kterých se Stephen Hawking objevil, a také osobní fotky hereckého obsazení s tímto velevýznamným fyzikem.

V nejbližších dnech očekávejte rozhovor s tvůrci o tom, jak scénu vymýšleli a jaký měla dlouhodobá účast Hawkinga na seriál dopad. 

Zdroje: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu