Daredevil: Třetí série má nabídnout známého záporáka

Daredevil: Třetí série má nabídnout známého záporáka | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jednoho z ikonických protivníků Matta Murdocka údajně konečně uvidíme v akci.

Natáčení třetí série populárního televizního seriálu Daredevil z Marvel/Netflix produkce se blíží ke konci, a pomaloučku tak začínáme dostávat nějaké ty další informace. Po dvou skvělých sériích patří Daredevil mezi nejlepší marvelovské seriály, a třetí série tak má vysoká očekávání už jen proto, že na ni čekáme druhým rokem.

Již dříve se objevily různé castingové novinky, které lehce poodhalovaly nové postavy, jež se ve třetí sérii objeví. Fanoušci si dlouhodobě přejí účast Bullseye, jednoho z ikonických nepřátel Daredevila, a dříve jsme začali spekulovat také o tom, že se objeví postava zvaná Sin Eater, jejíž popis najdete ve starším článku. Do role byl obsazený i Wilson Bethel. Jeho postava se má jmenovat Steve, a má to být podivný agent FBI. Server The Hashtag Show nyní však přišel s docela jinými zprávami.

Podle serveru dřívější popis role nebyl úplný, případně byl pozměněn, a Bethelova postava bude skutečně Bullseye. Třetí série by tak mohla nabídnout jednoho z nejzajímavějších a nejznámějších záporáků ze všech Marvel/Netflix seriálů, což by bylo rozhodně skvělé. Objevily se také fotky z natáčení, které najdete v galerii, a které potvrzují, že Matt Murdock (Charlie Cox) opět navlékne svůj černý převlek z první série.

Že se natáčení chýlí ke konci, potvrzuje také představitel jiné záporné role, a to Vincent D’Onofrio. Ten na svém Twitteru potvrdil, že ukončil natáčení jako Wilson Fisk/Kingpin, a také fanoušky navnadil komentářem, že na nás čeká něco opravdu velkého. Pokud se nakonec přeci jen podaří vměstnat Kingpina a Bullseye do jedné série, bude to pro Ďábla z Hells Kitchen znamenat sáhnutí si na opravdové dno.

Bullseye, ve skutečnosti nájemný zabiják jménem Lester, je úhlavním nepřítelem Daredevila. Byl najatý Kingpinem, aby zavraždil Elektru, což se mu podařilo, a tím na sebe poštval právě Daredevila, který Elektru miloval. Daredevil se zapřísahal, že za to, co Bullseye udělal, ho zabije. Nicméně Elektra se vrátila zpět do říše živých, nyní však už jako bojovnice se zločinem podobně jako Daredevil. Bullseye pak pokračoval ve svém hobby  - zabíjení lidí. Kromě toho byl také členem Dark Avengers, kde plnil roli Hawkeye. 

Zdroj: The Hashtag Show, lenottideldiavolo

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 22.05.2018 06:19
Konečně..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu