Jak jsem poznal vaši matku: Kam zmizel Ted Mosby v 5 bodech

Jak jsem poznal vaši matku: Kam zmizel Ted Mosby v 5 bodech | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Josh Radnor ztvárnil postavu Teda Mosbyho v devíti sezónách populárního seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Co ale dělá nyní? 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Občas je i na obrazovkách

Víte, jak jsme říkali, že po skončení seriálu Jak jsem poznal vaši matku Josh jakoby zcela zmizel z obrazovek? Inu, není to tak úplně pravda. Faktem sice je, že vidět Joshe na obrazovkách mimo zmiňovaný seriál je celkem umění, nicméně pojďme se podívat na pár seriálů a jiných projektů, ve kterých ho můžete vidět.

V roce 2016 se Josh objevil v první sezóně seriálu Mercy Street, což je historický seriál zasazený do amerického městečka Alexandria v druhé polovině 19. století. Josh si v tomto seriálu zahrál doktora Jedediaha Fostera, přičemž účinkoval ve všech dílech první sezóny. Letos jsme Joshe mohli vidět v seriálu Rise, což je dramatický seriál, který se soustředí na středoškolské studenty a jejich profesora Loua Mazzuchelliho. Role zmíněného profesora se pak ujal právě Josh, měl tedy jednu z hlavních rolí. Seriál si odnesl skvělé recenze, nicméně i přes to se druhé sezóny bohužel zřejmě nedočká.

Podíváme- li se v poslední řadě mimo seriály, tak kromě dvou již zmíněných filmů, které Josh napsal i režíroval, hrál v roce 2013 ve filmu Tajné hrátky, v roce 2016 měl hlavní roli v hudebním dramatu The Seeker a letos se objevil ve snímku Social Animals. Je správné říct, že ani v jednom z případů se sice nejedná o žádné velké projekty, nicméně i tak je většina z nich poměrně zajímavých a rozhodně nemůžeme říct, že by Josh z filmů a televizních obrazovek doopravdy zmizel.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu