Příběh služebnice: Bradley Whitford konečně na obrazovce

Příběh služebnice: Bradley Whitford konečně na obrazovce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Bradley Whitford vstoupil do Příběhu služebnice!

O tom, že si v 2. řadě seriálu Příběh služebnice zahraje i  Bradley Whitford, jsme vás informovali už v únoru a teprve teď, v předposledním díle, se herec objevil. Co o své účasti řekl?

"Je to jeden z nejvíce emocionálně brutálních seriálů, které byly kdy vytvořeny, a zároveň je to i ten nejmilejší a nejpřívětivější plac, na kterém se kdy můžete ocitnout, což tu práci obohacuje. Je to ale zároveň docela kontrast, když se řekne: 'akce'," nechal se slyšet herec s tím, že seriál dosáhl mezigeneračního úspěchu.

Příběh služebnice: 11. díl představil cameo Oprah Winfrey
 

V epizodě Postpartum si Bradley zahrál velitele Josepha Lawrence, architekta gileádské ekonomiky. Jeho postava dokonale odpovídá popisu, který nám Hulu poskytla už v zimě. Dle tohoto popisu měl být jeho charakter hrubý a zastrašující. Zároveň se však do jeho projevu občas promítne záblesk laskavosti, což z něj dělá velmi zmatenou a rozporuplnou postavu. Pro svou novou služebnici bude tajemným oříškem. Touto novou služebnicí se stala Alexis Bledel. A právě scéna týkající se její postavy byla doposud pro herce tou nejsilnější. Není totiž vůbec daleko od reality. 

"Jeden z okamžiků, který mě nejvíce zasáhl, byl moment, kdy se charakter Alexis Bledel dostal do problémů, protožer jedna z jejích studentek viděla společnou fotku jí a její manželky. Ohrozilo to její práci na univerzitě. To samé se tento rok stalo na střední škole v Texasu," tvrdí Whitford. V rozhovoru upozornil také na přetrvávající misogynii (postoj vyjadřující nenávist k ženám, pozn. red.) v Americe. I to dle jeho názoru ovlivnilo, že do křesla prezidenta Spojených států zatím neusedla žena. 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu