TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou

TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Filmových adaptací podle videoher vzniká pořád velká hromada. Teď se navíc chystá jejich převedení i do seriálové podoby.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Halo

Střílečka z prvního pohledu za svá léta od svého vzniku už má na kontě také několik dílů, přičemž velebenou sérii v budoucnu rozšíří vzrušeně vyhlížené Halo: Infinite. Hra hráče zavádí do vesmíru v daleké budoucnosti, v níž probíhá válka mezi lidmi a nábožensky založenou mimozemskou rasou zvanou The Covenants. Trumfem v rukávu lidí je jeden ze supervojáků John-117 alias Master Chief, který se vydává bojovat na jeden z obřích prstenců Halo.

Po všech těch hrách, knihách a komiksech se měla značka rozrůst i o celovečerní film, jehož se měl ujmout začínající Neill Blomkamp. Místo něj debutoval výborným Districtem 9. Když to tedy nedopadlo s celovečerákem, dočkali jsme se animovaného seriálu, websérie Halo: Forward Unto Dawn a hraného seriálu Nightfall z produkce Ridleyho Scotta.

Plnohodnotný seriál, v němž zůstane hlavním hrdinou Master Chief, slibuje stanice Showtime, která na něm spolupracuje s vývojáři videohry a k dosažení větší kvality snad pomohou jména výkonného producenta Stevena Spielberga a režiséra Zrození Planety opic, jímž je Rupert WyattHalo je zatím v oblasti procesu oproti ostatním seriálovým projektům nejdál. Kamery se mají rozeběhnout na začátku dalšího roku, ale premiéra se odhaduje na rok 2020, takže do té doby zůstaneme pozorní a budeme v tichosti čekat na další podrobnosti.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Medvěd | 06.09.2018 18:57
OOU YEAH! Resident Evil!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu