Hra o trůny: Noční král zavítal na Slovensko a promluvil!

Hra o trůny: Noční král zavítal na Slovensko a promluvil! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Slovenský kaskadér, který v seriálu Hra o trůny ztvárňuje Nočního krále, navštívil svou domovinu a promluvil. Fotky Vladimíra Furdíka najdete v galerii.

Že roli Nočního krále v seriálu Hra o trůny ztvárňuje slovenský kaskadér Vladimír "Furdo" Furdík, o tom jsme vás už informovali. Najít s hercem přitom na zahraničních webech nějaký pořádný rozhovor není žádná sranda. Co se však jeho domoviny týká, není Furdík vůbec skoupý na slovo. Tento víkend navštívil populturní festival v Bratislavě, kde mimo jiné pohovořil o tom, jak se ke Hře o trůny vůbec dostal. 

Zajímavost dne: Nočního krále v GoT hraje slovenský kaskadér
 

"Když jsem natáčel v Anglii, zrovna jsem řídil auto, když zazvonil mobil. Tomu chlapíkovi, co volal, jsem vůbec nerozuměl. Měl silný britský přízvuk a jediné, co jsem mu rozuměl, bylo to, zda si nechci zahrát krále ve Hře o trůny. Slovo noční jsem přeslechl. Tak jsem mu automaticky řekl, že jasné, že si jakéhokoliv krále rád zahraju," nechal se slyšet Furdík.

Vytvořit z Furdíka Nočního krále trvá prý 7 hodin a maska se po každém použití vyhodí: "Paradoxně mi ten čas v maskérně utíká velmi rychle. Povídám si s maskéry, poslouchám hudbu nebo spím. Naučil jsem se totiž už spát v sedě bez toho, aby mi padala hlava," dodal.

Jak se Furdíkova maska vytváří, to si prohlédněte na videu níže. V galerii najdete několik fotek, jak vypadá Furdík v civilu.

Zdroj: Kultura.pravda.sk

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu