Warrior: Tvůrce Banshee a Justin Lin oživili bojový projekt Bruce Lee

Warrior: Tvůrce Banshee a Justin Lin oživili bojový projekt Bruce Lee | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Koukněte se na první teaser trailery z chystané akční kriminálky, která nás zavede do Chinatownu v San Franciscu v drsném 19. století.

Justin Lin (Rychle a zběsiel 3-6, Star Trek Beyond) se spojil s showrunnerem Jonathanem Tropperem a společně přivedli k životu Warriora. To je zastrčený námět od Bruce Lee, který se legendárnímu mistru bojových umění během svého života nepodařilo realizovat. Příběh se odehrává na konci 19. století v San Franciscu, během tzv. válek tongů. Tongy byly kriminální rodiny, které ovládaly sanfranciský Chinatown, podobně jako na východním pobřeží operovala italská nebo irská mafie. Hlavním hrdinou je mistr bojových umění, který emigroval z Číny a v San Franciscu dělá špinavou práci pro nejvlivnější tong.

Máme očekávat drsnou kriminálku plnou akce, což není žádným velkým překvapením pro ty, kteří sledovali Tropperův předchozí seriál Banshee, který je občas označovaný za nejlepší akční seriál vůbec. Lin plní pouze pozici výkonného producenta, většina realizace byla právě na Tropperovi. První epizodu, která v seriálech obvykle udává styl, točil nepříliš známý Assaf Bernstein, nicméně při natáčení pilotu byl Lin ještě osobně na place (točilo se v Jihoafrické republice), tak třeba přiložil ruku k dílu nebo alespoň poradil.

Hlavní roli dostal Andrew Koji (Rychle a zběsile 6), dále hrají Jason Tobin (Rychle a zběsile 3) nebo Olivia Cheng (Marco Polo, Arrow), ale především také Joe Taslim, ústřední protivník Iko Uwaise z prvního Raidu. Jednou z výkonných producentek je Shannon Lee, Bruceova dcera. První série má 10 epizod a vysílat je bude začátkem příštího roku stanice Cinemax. Níže se můžete podívat na dva teasery, které dávají ochutnat první záblesky dobové akce. V galerii najdete screenshoty.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu