Pán prstenů: Známe časové zasazení seriálu!

Pán prstenů: Známe časové zasazení seriálu! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jaké dobrodružství na nás čeká tentokrát? 

O tom, do jakého období bude zasazen seriál ze světa Pána prstenů, se vedou rozsáhlé spekulace už od jeho oznámení. Všichni fanoušci vášnivě debatovali a veřejně publikovali své názory, které většinou tvrdily, že se konečně dočkáme zfilmovaného Silmarillionu, což je přeloženo pro laiky něco jako záznam dějin celé Středozemě. Poslední dobou ale přece jenom převládá myšlenka, že budeme sledovat mladá léta hraničáře Aragorna, kterého by zde měl logicky nahradit také mladší herec. Nyní máme ale konečně jasno!

Produkční společnost Amazon, která tento seriál finančně zaštiťuje, totiž na oficiálním Twitteru seriálu prozradila časové zasazení. Vydáme se do druhého věku Středozemě. Pokud se v tomto fantasy světe úplně neorientujete, pravděpodobně vám tato novinka mnoho neprozradila. Proto zde máte menší upřesnění. Filmová trilogie od Petera Jacksona se odehrává na samotném konci třetího věku. Pokud se tedy seriál bude odehrávat teprve ve druhém věku, rozděluje tyto dva projekty ohromná časová propast. Chcete konkrétní čísla? 3 000 let. Minimálně.

Tím pádem je nadevše jasné, že Aragorn má utrum. Ovšem i přesto existuje způsob, jak by mohl být příběh s touto postavou příbuzný. S touto zprávou se totiž velmi blízce spojuje domněnka, že se příběh bude výrazně točit kolem rodu Númenorejců, ze kterého sám hraničář a jeho předci pochází. Tuto teorii navíc podporuje i samotná nedávno zveřejněná mapa Středozemě. Ta krom jejích klasických podobizen nově obsahuje i ostrov Númenor, ze kterého tento rod pochází.

To ale není vše, čeho bychom se mohli dočkat. Druhý věk se také těsně spojuje s vůbec prvním Sauronovím vzestupem k moci, kdy v tomto období ukoval ony slavné prsteny moci. Ať už nás ale čeká jakékoliv zpracované téma, je rozhodně dobré vědět, že tvůrci nejsou nijak přísně svázáni s filmy, a mohou si tak dovolit výrazně větší tvůrčí svobodu. A díky tomu také naše zvědavost stoupá. A co vy? Jak se po této novince těšíte vy? Dejte vědět v komentářích!

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

TimaK | 08.03.2019 15:44
SaurunovÝm vzestupem prosím ;-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu