Euphoria: Zendaya ze Spider-Mana v traileru na seriál o dospívání plném traumat a drog

Euphoria: Zendaya ze Spider-Mana v traileru na seriál o dospívání plném traumat a drog | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 26 obrázků
HBO vábí na svou seriálovou novinku o dospívání, která ze záležitostí jako Beverly Hills 90210 dělá muzejní podívanou pro penzisty.

Stanice HBO za nedlouho zažije žně s finální osmou řadou Hry o trůny. I po této seriálové události ovšem HBO nabídne mnoho zajímavých seriálů a jedním z nich bude i Euphoria, která si odbyde premiéru 16.6. První čtyřicetisekundový teaser vábí parádní nervy drásající atmosférou. Znepokojivé záběry ve zběsilých prostřizích evokují pocit, že s dospívajícími postavami je něco v nepořádku.

Sedmilhářky: Datum premiéry a první fotky z 2. řady
 

Euphoria je inspirovaná stejnojmenným izraelským seriálem, který vznikl v roce 2012. V hlavní roli zde uvidíme Zendayau (Největší showman) coby prolhanou sedmnáctiletou drogovou závislačku Rue. Děj seriálu zaměřeného na několik středoškolských studentů bude pojednávat o sexu, traumatech, hledání sebe sama, sociálních médiích, lásce a přátelství. Herecké obsazení doplňují Sydney Sweeney (Ostré předměty), Storm Reid (V pasti času), Austin Abrams (Papírová města) a Alexa Demie (Mid90s).

Scénář k první sezóně napsal Sam Levinson (Čaroděj ze země lží, Mladí zabijáci). První řada nabídne deset epizod. Sam Levinson bude na projekt dohlížet i z pozice výkonného producenta spolu s hiphopovou hvězdou Drakem, DJem Future The Prince a duem stojícím za původním izraelským titulem, Ronem Leshemem a Daphnou Levin.

Zdroje: TVLine, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu