Sedmilhářky: Meryl Streep přijala roli ve 2. řadě, aniž by si přečetla scénář

Sedmilhářky: Meryl Streep přijala roli ve 2. řadě, aniž by si přečetla scénář | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Víme, co vedlo oskarovou divu k účasti v pokračování oceňované minisérie.

Obsazení jedné z nejoceňovanějších hereček současnosti do druhé řady Sedmilhářek vyvolalo enormní divácký ohlas. I přesto, že hlavní role v minisérii ztvárnily herecké persóny jako Nicole Kidman, Reese Witherspoon nebo Laura Dern, tak casting Meryl Streep je na televizním poli ještě ojedinělejší událostí. Překvapivě se však ukazuje, že se tvůrci ani nemuseli příliš snažit, aby herečku ověnčenou třemi Oscary přesvědčili pro účinkování ve druhé sezóně.

TOP 9 seriálových premiér první poloviny června, které si nesmíte nechat ujít
 

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter Meryl Streep prozradila, že když ji její agent řekl: „Je tady role, kterou napsali přímo pro tebe, protože ji pojmenovali Mary Louise“ (celé jméno herečky zní Mary Louise Streep). Tak na to okamžitě odpověděla: „Jasně, jdu do toho.“ Poté, co se ji zeptal, jestli si chce napřed přečíst scénář, mu odvětila, že ne. Meryl Streep své nadšení pro účast v seriálu objasnila tím, že Sedmilhářky považuje za jeden z nejlepších televizních projektů všech dob. Autorka předlohy Liane Moriarty nejprve nechtěla psát pokračování, ale poté, co napsala postavu Mary Louise Wright, tak se prý dějové linky začaly vyvíjet zcela novým směrem. K čemuž se herečka vyjádřila, že ji velmi těší, že ji postava byla napsána na tělo a že ji bude moci vdechnout život na televizní obrazovce.

Druhá sezóna naváže přímo na události z konce první řady. Budeme sledovat pětici hlavních hrdinek z městečka Monterey, jak zápolí s utajením svého společného tajemství. Život se jim obrátí vzhůru nohama v momentě, kdy do městečka přijede matka zesnulého Perryho (Alexander Skarsgard) Mary Louise Wright (Meryl Streep), která bude pátrat po skutečné příčině Perryho smrti. Scénář ke druhé řadě opět napsal David E. Kelley (Mr. Mercedes). Na režijní sesli vystřídala Jeana-Marca Valléeho Andrea Arnold (Fish Tank, American Honey), která natočila všech sedm epizod. Druhá řada si odbyde premiéru 9. 6.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu