Star Trek: Comic-Con přinesl novinky o Discovery, Short Treks i novém animáku

Star Trek: Comic-Con přinesl novinky o Discovery, Short Treks i novém animáku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Seriálová sci-fi klasika měla na Comic-Conu co odhalit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

U nás na webu jsme vás už v samostatné článku představili všechny nové informace a první trailer z chystaného seriálového návratu oblíbené trekové postavy kapitána Picarda, které vzešly z letošního Comic Conu v San Diegu (čtěte tady). I když je jeho sólový projekt jednoznačně nejočekávanější, své panely si odbyly také další seriály z vesmíru Star Treku. Diskutovalo se jak o nadcházející 3. sezoně nedávno odstartovaného Star Treku: Discovery a jeho doplňkových příbězích Short Treks, tak o novém připravovaném přírůstku Star Trek: Lower Decks, animovaném příběhu ze světa Hvězdné flotily a mimozemšťanů.

Začneme s Discovery, jelikož je z prezentovaných projektů zdaleka nejznámější a od své premiéry před dvěma lety stále nabírá na popularitě. Z panelu sice nevzešla ani sebekratší upoutávka, tvůrci v čele s kreativním prezidentem Alexem Kutzmanem ale odkryli alespoň několik nových detailů. Hlavní informací pro fanoušky je fakt, že 3. sezona oproti dvojce poskočí v čase. A to výrazně. Do děje se totiž vrátíme o 1000 let později, což je pro Star Trek vůbec nejvzdálenější budoucnost, do jaké se kdy podíval (pokud nepočítáme Short Treks). Podle Kurtzmana mají fanoušci čekat mnoho věcí, které jim budou povědomé, ale zároveň hodně neznámého.

Další velkou novinkou je pak obsazení nového člena hlavního obsazení, a to Davida Ajala do role jménem Cleveland Booker. V seriálu bude adresován hlavně přezdívkou Book. Postava je popisována jako chytrý a schopný muž, z něhož číší přirozené charizma a přehnaná odvaha, která ho zaplétá do problémů stejně často, jako ho z nich dostává ven. Herce můžete znát například z menších rolí v Temném rytíři, Rychle a zběsile 6 nebo seriálech Supergirl a Nightflyers. První fotky Ajaly přímo z Discovery a několik dalších nově zveřejněných najdete v galerii.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu