Star Trek: Picard: Trailer z Comic-Conu představuje návrat slavného kapitána

Star Trek: Picard: Trailer z Comic-Conu představuje návrat slavného kapitána | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Patrick Stewart se vrací v ikonické roli kapitána ze série Star Trek: Nová generace.

Star Trek přivezl na Comic-Con hned několik seriálů, největší pozornost však vzbudil Star Trek: Picard, volné pokračování Star Treku: Nové generace. Na Panelu vedle showrunnera Michaela Chabona a představitele hlavní role, Patricka Stewarta, vystoupilo několik dalších herců. Ti společně poodhalili seriál a zveřejnili první trailer, který najdete na konci článku. Upoutávka slibuje mix stařeckého rozjímání nad životem a nostalgii v kombinaci s poměrně svižnou dobrodružnou sci-fi, ve které o akci a triky nebude nouze.

Seriál pojednává o starším Picardovi, který už nemá za sebou Hvězdnou flotilu. Když jste kapitán, je jednoduché se chovat velkoryse. Když za vámi nestojí armáda, je konání dobrých skutků náročnější. Seriál se chce zaměřit právě na to, jak lze bojovat s bezprávím, když je na to člověk úplně sám. Seriál nijak nebude zakrývat, že je Picard starší, ale v jádru to bude stejná postava, kterou známe - nový seriál žádnou zradu na fanoušky starého dobrého Jeana-Luca nechystá. Ten se pouze ocitá v nových podmínkách a čekají na něj nové zkoušky. Také máme počítat s tím, že nový seriál bude mít kontinuální příběh, nenabídne samostatné epizody, jako kdysi Nová generace.

Kromě Patricka Stewarta v roli Picarda se vracejí i další staří známí. Brent Spinner jako nadporučík Data z Nové generace. Robotický společník za Picarda v minulosti položil život, herec se však v minulosti vrátil jako další android – B-4. Spinner tedy dost možná bude vystupovat právě jako B-4 Jeri Ryan se vrací jako Sedmá z devíti – pozemšťanka, kterou jako malou asimilovali Borgové a v seriálu Voyager se v ní postupně snažili opět najít její lidskou stránku. Vrací se také další Borg (tentokrát z Nové generace) – Hugh, kterého hraje Jonathan Del Arco. Pod složitou masku se Del Arcovi moc nechtělo, ale kvůli Jeri Ryan se (podle svých slov) nakonec vrátil. A pozor, vrátit se má také komandér Riker (Jonathan Frakes) a poradkyně Deana Troi (Martina Sirtis) – oba z Nové generace.

A pak jsou tu nové postavy. Isa Briones hraje Dahj, mladou ženu, která po nějaké blíže nespecifikované zásadní události vyhledá pomoc Picarda. Evan Evagora hraje Elnora, mladého Romulana, který je mistrem v boji zblízka a je absolutní věrný Picardovi. Alison Pill hraje doktorku Agnes Jurati, vědkyni, která si není jistá tím, kam vlastně na světě patří. Santiago Cabrera hraje Crisobala Riose, bývalého důstojníka Hvězdné flotily a pilota, který neochotně pomůže Picardovi. Michael Hurd hraje Raffiho Musikera, kterého Picard zná z minulosti. Harry Treadaway hraje Romulana Nareka. S Narekem spolupracuje Romulanka, kterou hraje Peyton List.

Seriál měl mít premiéru už v roce 2019, ale nakonec dorazí v roce 2020. Vyrábí jej CBS pro službu All Access, u nás bude dostupný na službě Amazon Prime. Dole pod trailerem si můžete prohlédnout fotky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Marek | 22.07.2019 11:40
mate tam chybu pri mene Martine Sirtis. Spravne je Marina.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu