Cursed: Představitelka Iron Manovy dcery společně s Artušem pátrá po Merlinovi

Cursed: Představitelka Iron Manovy dcery společně s Artušem pátrá po Merlinovi | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Trailer na chystanou fantasy na motivy komiksu od Franka Milllera a Toma Wheelera.

Legendu o Artušovi asi známe všichni, ale v chystaném seriálu Cursed na motivy komiksu od Franka Millera (tvůrce komiksové Elektry) a Toma Wheelera, bude na dění nahlíženo skrze oči Nimue (Katherine Langford), kterou asi znáte spíše jako Jezerní paní. 

Cursed: Seznamte se s dívčí variací na legendu o Excaliburu
 

Nimue spojí síly s Artušem (Devon Terrell), aby společně nalezli Merlina (Gustaf Skarsgård) a samozřejmě svou roli sehraje i legendární meč. 

Ovšem, jak bylo řečeno, tentokrát nebude ústředním hrdinou Artuš, ale Nimue a díky seriálu zjistíme, jak se z ní stala mytická bytosti velké moci, která je vzorem pro hrdinství a odvahu, ale současně nám bude ukázáno, jak kruté dopady mohou na člověka mít aspekty jako náboženský nátlak a nesmyslná válka. 

Je očividné, že tentokrát nepůjde jen o klasickou fantasy podívanou, ale filmaři hodlají nabídnout něco, co půjde trošku víc do hloubky. 

Seriál zaštítila režisérka Zetna Fuentes, která má bohaté multižánrové zkušenosti (Chirurgové, Ray Donovan nebo iZombie) a jak bylo řečeno, hlavní role se ujme Katherine Langford, kterou určitě znáte z dalšího netflixovského seriálu Proč? 13x proto a v Avengers: Endgame pak ztvárnila dospívající Morgan Stark, ale měla tu smůlu, že její role byla vystřižena. 

Nicméně, tentokrát dostala šanci zazářit. Dá se tušit, že Cursed setká s určitým negativními reakcemi, kvůli tomu, že v Artušovské legendě je nyní hlavní tváří žena a samotného Artuše ztvárňuje herec tmavé barvy pleti, ale faktem je, že trailer slibuje vizuálně působivou podívanou (tvůrci se zřejmě hodně koukali na filmy od Zacka Snydera a oblíbili se "zpomalovačky") a mohla by z toho být sympatická fantasy pro dospělé. 

Datum premiéry je naplánováno 17. 7. 2020. Čekání si můžete zkrátit fotkami ze seriálu, které vám ukáží například to, jak se Nimue ohání mečem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu