The Batman: Kdy se bude odehrávat nový seriál provázaný s filmem

The Batman: Kdy se bude odehrávat nový seriál provázaný s filmem | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 29 obrázků
Známe další podrobnosti o chystaném seriálu z prostředí gothamské policie.

V pátek jsme přinesli zprávu o připravovaném seriálu pro streamovací platformu HBO Max, který bude provázaný s očekávaným novým hraným filmem o Batmanovi. Nyní už se objevily i první zvěsti o tom, jakým způsobem by mohly být oba projekty přesně propojeny. O zákulisní informaci se na svém Twitteru podělil reportér hollywoodského zpravodaje Deadline Justin Kroll.

“Netuším, jestli se objeví i Patz (Robert Pattinson, nový představitel Batmana - pozn. red.), ale co jsme se dozvěděl, tak seriál bude zasazený do doby předcházející filmu The Batman a budu se zabývat způsobem, jakým se Gotham zkorumpoval a stal infikovaný zločinci,” napsal ve svém příspěvku Kroll.

Jak už víme z prvotní zprávy, chystaný seriál se zaměří gothamskou policii. A teď k tomu ještě možná víme, kdy se bude odehrávat a zhruba i o čem by tak mohl pojednávat. Nadále ale zůstává otázkou, jestli v seriálu bude mít nějakou roli Robert Pattinson či Jeffrey Wright, představitel komisaře Gordona. I když se příběh může odehrávat předtím, než se Wayne stane Batmanem, Pattinson by se pořád mohl objevit jako Bruce. Se zaměřením na policii v Gothamu je snad ještě důležitější ale Gordon, který je v příbězích o Batmanovi vždy nejdůležitější policejní postavou, jejíž hlavní motivací je bojovat s korupcí a zločinem ve městě. Je tak těžké si představit, jak by Gordon mohl v seriálu, který má původ právě gothamské korupce a zločinu vysvětlit, chybět.

Pokud vám popisovaná základní premisa připravovaného seriálu zní povědomě, máte pravdu. Jednou jsme se seriálu o policii v Gothamu, který předcházel příchodu Batmana, už dočkali. Byl jím seriál Gotham stanice Fox, který měl premiéru v roce 2014 a byl zakončený pátou sezonou teprve loni. Na rozdíl od připravované novinky mu ale chybělo propojení s jinými komiksovými filmy či seriály. Připomeňte si původní seriálový Gotham níže trailerem a v galerii fotkami. Úvodní fotografie je také z tohoto seriálu.

Co si o připravované novince, která bude propojená s novým Batmanem, myslíte? Věříte, že se v seriálu objeví i Robert Pattinson?

Zdroj: Twitter Justina Krolla

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu