Star Wars: Hned tři různé nové minisérie nabírají obsazení a připravují natáčení

Star Wars: Hned tři různé nové minisérie nabírají obsazení a připravují natáčení | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Objevily se novinky o minisérii s Obi-Wanem Kenobim, spin-offu Boba Fetta ale i třetí řadě Mandaloriana.

Ve středu zájmu velké části fanoušků Star Wars se v tuto chvíli nachází především jedna věc, a to sice aktuálně vysílaná druhá řada úspěšného Mandaloriana, která alespoň podle dosavadních reakcí dosahuje ještě větších kvalit než první sezóna. Byla by však velká škoda zapomínat na to, že se zdaleka nejedná o jediný seriál ze světa Hvězdných válek, který vzniká. Alespoň v raných fázích příprav se totiž nachází hned několik dalších sérií, které si rovněž zaslouží pozornost. Hned o třech z nich jsme se v posledních dnech dozvěděli nové informace.

Začněme tím zřejmě obecně nejočekávanějším z chystaných projektů. Tím je minisérie soustředící se na osudy oblíbeného mistra Jedi Obi-Wana Kenobiho. Podle zákulisních zpráv server Illuminerdi se castingový tým aktuálně nachází v procesu vybírání hlavní ženské hrdinky, která se na obrazovkách ukáže vedle Ewana McGregora. Podle castingového popisu by se postava měla jmenovat Riley (může však jít pouze o krycí jméno využité čistě pro účely castingu), přičemž by ji měla ztvárnit herečka příslušící do některé z etnický minorit. Podle všeho je nyní přední kandidátkou Naomi Scott, která se ukázala například v loňském remaku Aladdina. Dalšími zvažovanými herečkami jsou údajně Thuso Mbedu (The Underground Railroad) a Anula Navlekar.

Mandalorian: Vtip s pojídáním vajec vyvolal mezi fanoušky bouři
 

Další castingové úniky se týkají seriálu s námezdním lovcem Boba Fettem, o kterém se dlouho šušká. O obsazení do neznámé vedlejší podle serveru The Dircet jedná Jordan Bolger, kterého můžete znát ze seriálu Gangy z Birminghamu. Příběh série by se měl odehrávat mezi událostmi Návratu Jediho a druhé řady Mandaloriana, kde se Boba Fett s tváří Temuery Morrisona na krátkou chvíli mihnul na konci první epizody.

Nové informace se rovněž seskupily kolem spin-offu ke snímku Rogue One, ve kterém se hlavní role ujme charakter Cassiana Andora. Jeho představitel Diego Luna nedávno na Twitteru prozradil, že se v Londýně aktuálně připravuje na natáčení. To by tím pádem pravděpodobně mohlo začít ještě letos nebo nejpozději v lednu, čímž by předběhlo zmíněnou minisérii s Obi-Wanem Kenobim, jejíž produkce je naplánována na příští rok.

S poslední novinkou se vrátíme k Mandalorianovi, přesněji tedy k jeho třetí řadě. Giancarlo Esposito, který v ztvárňuje Moffa Gideona, v novém rozhovoru pro EW přiblížil budoucnost své postavy. Zatím se Gideon objevil pouze ve zlomku epizod, to by se však mělo změnit. V nadcházející sezóně, které bychom se mimochodem mohli dočkat již příští rok, se hlavní záporák podle herce ukáže ve větší míře než dosud spolu s tím, jak se začnou objevovat a propojovat nové příběhové linky. Rovněž údajně začneme přicházet na to, jaká je padouchova motivace.

V galerii najdete nový plakát s Moffem Gideonem a artworky arty k poslední epizodě The Siege.

Zdroje: The Illuminerdi, The Direct, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu