Zaklínač: Henry Cavill potvrdil své zranění

Zaklínač: Henry Cavill potvrdil své zranění | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podle dostupných informací se zdá, že Geraltovu kobylu Klepnu v nové sezóně uvidíme ve více podobách.

Natáčení očekávané 2. řady Zaklínače během posledních měsíců narazilo na nemalé množství komplikací. Mimo jiné si například hned dvakrát koronavirus vynutil úplné přerušení produkce. Poslední narušení prací však způsobil zcela jiný problém. V polovině prosince se do médií dostala zpráva, že se při natáčení lehce zranil Henry Cavill, hlavní hvězda seriálu, kvůli čehož musel herec několik dní odpočívat a štáb natáčet scény bez něj. Nově tuto informaci potvrdil na svém Instagramu samotný Cavill. Rovněž zmínil, že se stejně jako celá Velká Británie aktuálně nachází v lockdownu a že se ze svého zranění, podle všeho nataženého svalu na noze, zotavuje. 

Hrdinný Geralt ani v nové sezóně na svá dobrodružství samozřejmě nebude sám a jak je tomu už tradičně, vedle věrných přátel ho bude doprovázet i jeho kůň, který pokaždé nese jméno Klepna. Nově vyšlo najevo, že ústřední zaklínač během nové série vymění alespoň dvě různé Klepny. Už v listopadu se díky fotografiím z natáčení ukázalo, že hnědáka z první řady vymění za vraníka, aktuálně jsme se však dozvěděli, že bude k vidění i původní kůň. Prozradil to Instagram jeho chovatelky, podle kterého se hřebec jménem Zeusz až do prosince účastnil londýnské produkce.

Zaklínač: Zábavné video ukazuje nepovedené scény z natáčení
 

Na závěr si můžete pustit zajímavé video, ve kterém uslyšíte populární píseň Toss A Coin To Your Witcher hned v několika světových jazycích.

Foto: Netflix

Zdroj: Instagram - Bernadette Werner

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu