Zaklínač: Zábavné video ukazuje nepovedené scény z natáčení

Zaklínač: Zábavné video ukazuje nepovedené scény z natáčení | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Kromě toho se můžete například přiučit něco o všech monstrech, které seriálový Zaklínač dosud ukázal. Rovněž se objevily oficiální fotky z natáčení 2. sezóny.

Druhé řady fantasy hitu od Netflixu v podobě Zaklínače jsme se navzdory původním přáním letos nakonec nedočkali. Gigantická produkce byla během letošního roku hned několikrát přerušena. Nejprve v březnu, kdy si pauzu po vzoru desítek dalších projektů vyžádala koronavirová pandemie. Kamery se znovu spustily v srpnu, jen aby byly kvůli několika pozitivních testů u členů štábu v listopadu opět zastaveny. A aby toho nebylo málo, další komplikace, tentokrát však bez přerušení natáčení, způsobilo zranění hlavní hvězdy Henryho Cavilla. Nová série je tudíž bohužel stále v nedohlednu. 

Netflix se však v posledních týdnech snaží najít způsoby, jak nám to alespoň trochu vynahradit, a sdílí spoustu doprovodného materiálu. Před několika týdny jsme se například mohli přesvědčit o tom, jak by Kontinent vypadal, kdyby ho zahalila vánoční atmosféra. Nově se streamovací gigant podělil hned o dvě velice zajímavá videa a další novinky. 

Zaklínač obsadil jednu z nejoblíbenějších knižních postav
 

Trošku jiný pohled na celou show nabízí například sestřih nepovedených záběrů z 1. série, které obsahují některé opravdu vtipné momenty. O něco edukativnější zážitek zase najdeme v zaklínačském Bestiáři, tedy dvou videích, které podorbně popisují všechna roztodivná monstra, která se ukázala v první sezóně (v češtině však bohužel najdeme jen 2. část). Všechny tři klipy naleznete pod článkem.

Loňská premiérová řada zaznamenala poměrně slušný úspěch, proto Netflix rozhodně nehodlá nechat značku chladnou a kromě druhé série Zaklínače připravuje i další projekty. Najdeme mezi nimi například prequelový seriál Blood Origin nebo animovaný film nesoucí název Nightmare of the Wolf. Snímek, kterého se dočkáme v příštím roce, se nově podělil o své logo.

V galerii nakonec mimo jiné naleznete trojici nových fotografií, které streamovací služba sdílela na svých sociálních sítích. Dostáváme díky nim pohled na některé záběry z natáčení 2. řady. 

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu