Přátelé: Je to oficiální, setkání po letech tady bude už brzy

Přátelé: Je to oficiální, setkání po letech tady bude už brzy | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení očekávaného speciálu je na spadnutí, setkají se však herci v reálném studiu?

Kultovní Přátelé přinesli svou poslední epizodu v květnu 2004, už to bude tedy téměř 17 let, co jsme ústřední šestku newyorských kamarádů viděli naposledy pohromadě. Jako dárek z nebe pro fanoušky tedy v roce 2019 působilo oznámení, že se ústřední herci po letech opět setkají v novém speciálu. Ten měl představovat hlavní lákadlo streamovací služby HBO Max při jejím spuštění v květnu 2020, na jaře však své rohy ukázala koronavirová pandemie a s původně plánovanou premiérou byl najednou amen. A až donedávna situace nevypadala o moc růžověji – z možného srpnového vydání se poměrně rychle upustilo a dodnes se kamery nespustily. Nyní však víme, že tento stav nezůstane na dlouho.

Přátelé: Jean-Claude Van Damme se na place nechoval zrovna jako gentleman
 

Nově jsme se dočkali oficiální aktualizace ze strany HBO – programový ředitel Casey Bloys v rozhovoru s magazínem Entertainment Weekly oznámil, že natáčení proběhne letos na jaře. Potvrdil tak starší prohlášení Matthewa Perryho, představitele Chandlera Binga, a Lisy Kudrow, představitelky Phoebe Buffay. Oba herci tvrdili, že první klapka padne v březnu, respektive „brzy na jaře“. Premiéra v letošním roce tedy v případě, že nenastanou závažnější komplikace, působí jako téměř jistá věc.

Kudrow ve svém lednovém vyjádření vyvolala určitý otazník. Prohlásila totiž, že některé scény již stihla předtočit – znamená to tedy, že se herci spolu nesejdou na jednom place, ale bude se jednat o virtuální či jiné vzdálené shledání? Bloys prohlásil, že pro tuto otázku nezná odpověď, ale je možné, že herci částečně pracují samostatně. Každopádně doplnil, že „původní plán byl takový, že se herci setkají v reálném prostředí“. Koronavirová nákaza však celou situaci komplikuje a tvůrci se s ní vypořádávají spíše operativně.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu