Love Island: Populární reality show z Británie míří na Novu a Markízu

Love Island: Populární reality show z Británie míří na Novu a Markízu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 13 obrázků
V rezortu na Kanárských ostrovech budou mladí Češi a Slováci soutěžit v reality show Love Island.

Celosvětově úspěšná reality show se dočká československé verze. Za interaktivní reality show Love Island stojí britská televizní společnost ITV Studios. První série vznikla již v roce 2005 a od té doby se dočkala dvaceti variací po celém světě. Dvacátá první adaptace úspěšného formátu vznikne ve spolupráci stanice Nova a slovenské Markízy a pokud byste se reality show chtěli zúčastnit, tak momentálně probíhá casting.  

The Circle: Ve 2. řadě hraje soutěžící z Too Hot To Handle
 

Love Island je založený na tom, že deset atraktivních mužů a žen stráví společně tři měsíce v luxusním rezortu, v případě československé verze na Kanárských ostrovech. Během tří měsíců spolu účastníci flirtují, tvoří páry, rozcházejí se a opět sbližují, formují spojenectví, intrikaří, a to vše s cílem dostat se do finálové dvojice. Závěrečný pár se nakonec bude muset rozhodnout buďto pro peněžní výhru nebo lásku a společné štěstí. Na diváky tak možná čeká „slušnější a přístupnější“ variace na Too Hot to Handle od Netflixu.

Nova v tiskové zprávě uvádí, že je Love Island první z řady programů, které jsou produkovány primárně pro vysílání na Voyo. Předpokládáme tedy, že díly budou nejprve dostupné na Voyo a až později budou uvedeny v klasickém vysílání Novy a Markízy. Diváci si budou moci k reality show stáhnout i mobilní aplikaci, díky které se dostanou ke speciální bonusům a blíže nespecifikovaným způsobem budou „moci ovlivnit to, co se ve vile na ostrově děje.“ Reality show bude uvedena letos na podzim.

Zdroj: Nova

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu