Monarch: Odkaz monster: Nový trailer láká na druhou polovinu monster série

Monarch: Odkaz monster: Nový trailer láká na druhou polovinu monster série | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 11 obrázků
Předvedou se nové příšery a další tajemství čekají na odhalení.

Kaiju nestvůrami se to momentálně kolem jen hemží. Do kina si můžete zajít na Godzilla Minus One. Online byl vypuštěný tariler pro nový film Godzilla x Kong: Nové imperium. Ale to pořád není vše. Na Apple TV+ běží také seriál Monarch: Odkaz monster (Monarch: Legacy of Monsters), který se zaměřuje na historii tajuplné společnosti Monarch, jež monstra dlouhá léta potají sleduje a hodně toho o nich ví.

Apple TV+ dosud nabídla čtyři epizody. Série je v polovině (není vyloučeno, že vznikne druhá), pátý díl dorazí na streamovací platformu 8. prosince. Nově zveřejněný trailer, jenž byl uvedený v rámci brazilského Comic-Conu (aka CCXP) ukazuje Godzillu v boji s dalším monstrem (podle znalců bohaté godzillí mytologie je to buď Ion Dragon nebo Gyaos). A co přesně vidíme ve scéně, kde jsou hrdinové připásaní k sedačkám v jakési „raketě“? Vidíme cestu do vesmíru? Do duté země? Nebo snad napříč časem? To nám prozradí zbylé epizody.

Po hromové bitvě Godzilly s Titány je San Francisco srovnané se zemí a lidé se vzpamatovávají z šokující skutečnosti: Monstra existují. Monarch: Odkaz monster pojednává o dvou sourozencích, kteří kráčejí v otcových šlépějích, aby rozkryli spojení svojí rodiny s tajuplnou organizací známou jako Monarch. Stopy je vedou do světa monster a hluboko do králičí nory, až k armádnímu důstojníkovi Lee Shawovi. Děj se odehrává v 50. letech a o půl století později, kdy Monarch ohrožuje, co všechno Shaw ví. Dramatická sága se odehrává napříč třemi generacemi, odkrývá hluboce pohřbená tajemství a to, jaký vliv mohou mít velké katastrofické události na naše každodenní životy.

V jednotlivých rolích vystupují Kurt Russell, Wyatt Russell, John Goodman, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett a Elisa Lasowski. Hlavním režisérem je Matt Shakman. Hlavními scenáristy Chris Black a Matt Fraction.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu