For All Mankind: Začala 4. a poslední sezona

For All Mankind: Začala 4. a poslední sezona | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 13 obrázků
Seriál o budoucnosti vesmírných objevů v závěrečné řadě zkoumá těžbu v mezihvězdném prostoru.

Seriál For All Mankind před čtyřmi lety nastoupil na Apple TV+ v rámci první várky obsahu čerstvě startující služby. Některé série v té době vzbudily větší halo, avšak už je stačil zavát prach. Zato For All Mankind si dál spokojeně běží. I když už také pomalu směřuje k vrcholu – aktuální 4. řada je poslední.

Série se odehrává v alternativní realitě, kde první etapu vesmírných závodů vyhráli Sověti, kteří jako první dokázali vysadit člověka na Měsíc. Soupeření obou znepřátelených velmocí tak neskončilo a vývoj vesmírných technologií byl zásadním způsobem urychlený. Příběh začal na přelomu sedmdesátých let, každá další série poskočila zhruba o deset let kupředu. Ve druhé řadě eskaluje studená válka a začíná přímý boj o nerostné bohatství na Měsíci. Ve třetí řadě jsou technologie v devadesátých letech tak daleko, že začíná osidlování Marsu.

Čtvrtá řada začíná v roce 2003. Z nepřátel na Marsu se stávají partneři, základna Happy Valley se rozrůstá a šíří svůj vliv. Vesmírný program se nově zaměřuje na zachytávání asteroidů a těžbu vzácných minerálů v nich obsazených. Iniciativa může změnit budoucnost Země i Marsu. Napětí mezi obyvateli rozsáhlé mezinárodní základny ale narůstá a reálně hrozí, že všechny dosavadní snahy budou zmařeny.

V hlavních rolích vystupují Joel Kinnaman, Wrenn Schmidt, Krys Marshall, Edi Gathegi, Cynthy Wu, Coral Peña, Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern a Svetlana Efremova. Autory jsou Ronald D. Moore, Ben Nedivi a Matt Wolpert. Zatím byla ze čtvrté řady odvysílána první epizoda, každou další Apple TV+ nabízí vždy v pátek a to postupně až do 12. ledna.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu