Beacon 23: Vzhůru na konec Mléčné dráhy v nové sci-fi

Beacon 23: Vzhůru na konec Mléčné dráhy v nové sci-fi | Fandíme seriálům
MGM
Zobrazit dalších 7 obrázků
Lena Headey se po Hře o trůny podívá do kosmu, v příběhu od autora Sila.

Spisovatel Hugh Howey je populární díky románu Silo a jeho pokračováním. Letos Apple nabídl seriálovou adaptaci. Té se dočkal i jeho Beacon 23 (Maják 23). Zatímco Silo se odehrává na postapokalyptické Zemi, v Majáku 23 letíme do vesmíru.

Děj je zasazený na konec Mléčné dráhy, kde se nachází Beacon 23, jedna ze signálních stanic, určených k navigování intergalaktických letů. Každá stanice je spravována umělou inteligencí a jedním člověkem. V tomhle případě je to bývalý voják Halan. K osamělému strážci majáku si však cestu záhadným způsobem najde vládní agentka Aster. Začíná souboj vůlí, když ani jeden neví, zda může tomu druhému věřit a také my jako diváci vidíme, že obě postavy něco tají. Blíží se ale vnější hrozba a dvojici nejspíš nezbude než spolupracovat.

Halana hraje Stephan James (Homecoming, 21 mostů) a Aster Lena Headey, známá především ze Hry o trůny, kde ztvárnila Cersei Lannister. Dále hrají Marnie McPhail, Daniel Malik či Carolina Bartczak. Autorem seriálu je Zak Penn (Výjimeční, Free Guy, Ready Player One). Novinka startuje 12. listopadu, kdy dorazí první dvě epizody. Zbylých šest potom přijde s týdenními rozestupy. V zámoří novinku nabízí služba MGM+, která u nás prozatím není oficiálně dostupná.

Podklad a foto: MGM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu