Star Wars: Akolytka – Nová upoutávka servíruje matrixovskou rvačku

Star Wars: Akolytka – Nová upoutávka servíruje matrixovskou rvačku | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Carrie-Anne Moss vládne Silou i mečem bravurně, ale ani chvaty jí nejsou cizí.

Ve Francii se v kinech promítala nová upoutávka z chystaného seriálu Star Wars: Akolytka. Bootleg se dostal online a níže si jej můžete přehrát. Jak už to ale u neoficiálních videí bývá, kdykoliv mohou z internetu zmizet, takže s přehráváním neotálejte.

Velkou část upoutávky tvoří akční scéna z baru, kde maskovaná Mae (Amandla Stenberg) vyzve na souboj jedijskou mistryni Indaru (Carrie-Anne Moss) na souboj. To automaticky vyvolává vzpomínky na Trinity z Matrixu, Carriinu nejslavnější akční roli. V tomhle případě neohýbá zákony fyziky hackování, ale Síla. Dojde i na světelný meč a nechybí spousta chvatů, ale značnou roli hraje právě nadpřirozené umění Jediů, kterým si Indara neváhá přitáhnout svou protivnici nebo zachránit padající přihlížející.

Zbytek videa je vyplněný rychlým sestřihem záběrů, které známe už ze staršího teaser traileru. Dole v galerii najdete nejnovější fotky.

Děj je zasazený 100 let před události Epizody I, kdy vládne mír a Jediové si poradí s každou hrozbou. V takovém světě mají Jediové možná až příliš velkou moc. Seriál Akolytka sleduje nenápadný počátek jejich úpadku a postupný návrat Sithů. Respektovaný mistr Jedi Sol se při vyšetřování šokujících násilných činů střetává s nebezpečnou bojovnicí, kterou kdysi znával. Postupně vystupují na světlo nové skutečnosti a oba dva se vydávají a temnou cestu, kde číhají zlovolné síly a ukáže se, že nic není takové, jak se na první pohled zdá.

V seriálu hrají Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Carrie-Anne Moss, Dafne Keen, Charlie Barnett, Joonas Suotamo, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith a Rebecca Henderson. Hlavní scenáristkou je Lesley Headland. Disney+ začne novinku uvádět od 4. června.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

1 | 07.05.2024 15:05
555
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest