Lando: Seriál s Donaldem Gloverem se stále připravuje

Lando: Seriál s Donaldem Gloverem se stále připravuje | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Přeobsazení oblíbených postav v předaleké Galaxii přeci jen není zcela vyloučené.

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy v nedávném rozsáhlém rozsáhlém tematickém článku o Star Wars magazínu Vanity Fair řekla, že snímek Solo bere jako ponaučení, že by ve studiu neměli přeobsazovat ikonické postavy. Americký magazín Total Film se na to Kathleen během výstavy Star Wars Celebration přeptal. A tentokrát už byla ředitelka diplomatičtější.

Začala s obligátním „nikdy neříkej nikdy“ a pak připustila, že konkrétně přeobsazený Lando nové příběhy vyprávět bude. Původně hrál ikonického pilota Billy Dee Williams, avšak ve snímku Solo: Star Wars Story jsme potkali jeho mladší já ztvárněné Donaldem Gloverem. Jeho samostatná série byla oznámena v prosinci 2020 a ačkoliv jsme o ní od té doby prakticky nic neslyšeli, Kennedy teď potvrdila, že Lucasfilm s Gloverem o sérii stále jedná.

Což působí jako další symptom širšího problému, který v Lucasfilmu mají. Jsou celí hrr oznamovat nové projekty, aniž by si vlastně byli jistí, kam přesně chtějí celou značku směřovat. Běžně se tak stává, že již oznámené projekty tiše mizí, již roztočené filmy se předělávají za pochodu a o dva roky oznámených seriálech nevíme nic jiného, než že se „jedná“ s hercem. S komunikací by ve studiu měli začít něco dělat.

A ještě dodatek. K onomu „nikdy neříkej nikdy“ Kennedy ještě doplnila, že studio nechce jednoduše přeobsadit postavy jako jsou Luke nebo Leia, protože jsou populární. Ale pokud by se objevil opravdu silný důvod k tomu, proč v roli oblíbených postav představit někoho nového, pak by to v Lucasfilmu udělali.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: Total Film

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu