Mars: Přehrajte si půlhodinový prequel seriálu

Mars: Přehrajte si půlhodinový prequel seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Sci-fi seriál z produkční dílny Rona Howarda se představuje prostřednictvím zdarma šířené nulté epizody.

Přednedávnem jsme vám představili dramatizovaný dokumentární seriál z produkce National Geographic s názvem Mars. Pod producentským dohledem Rona Howarda, Briana Grazera a Michaela Rosenberga vznikla šestidílná televizní minisérie o první pilotované misi na rudou planetu. První epizoda (ze šesti) zažehne své motory 13.11., ale ambiciózní projekt má pro diváky malý předkrm už teď, vypadá příjemně tajemně a svůj úkol upoutat plní.

Přiložený půlhodinový prequel s názvem Before Mars, nás zanese do minulosti jedné z hlavních postav vesmírné mise Hany Seung a naznačí události, které vyvrcholí získáním postu pilotky meziplanetárního raketoplánu budoucnosti. Taktéž se setkáme s jejím dvojčetem Joon. Synopse tohoto “pilotního dílu“ popisuje, že i když životy budou kráčet odděleně, láska k vesmíru je svede dohromady a Joon se stane spojovatelkou posádky na Zemi a během výpravy bude součástí kontroly mise.

K půlhodinovému předvoji vědecko-fantastického cyklu dodal Andy Baker z vedení NatGeo, že má dvojí poselství. Kromě seznámení s postavami má jít o snahu dodat kuráž všem mladým lidem a především dívkám, angažovat se ve vědě. Můžeme tedy očekávat hřejivý příběh s nádechem motivace k odkrývání zásadních otázek lidstva. Prequel byl včera zveřejněn na všech možných i nemožných službách, tak je hned zřejmé, proč v National Geographic seriál Mars propagují spolu s heslem “Globální událost“.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Klillker | 25.10.2016 15:44
moc pěkný, těším se určo na všech šest dílů.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu