Rick a Morty: Známe datum premiéry 3. série

Rick a Morty: Známe datum premiéry 3. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Fanoušci se konečně dočkali prvního traileru, který prozrazuje datum premiéry třetí řady. Jak blízko nebo daleko však skutečně je?

Na tohle oznámení čekali fanoušci dnes již kultovního animovaného seriálu Rick a Morty skoro dva roky. Po dlouhých odkladech a očekáváních jsme se konečně dočkali data premiéry dlouho očekávané třetí série. To jsme se dozvěděli prostřednictvím nově vydaného traileru, který najdete pod článkem spolu s rozpracovanou scénou ze třetí série, které jsme se dočkali už na minulém Comic-Conu. Slíbeného data jsme se dočkali od oficiálního Twitter účtu Ricka a Mortyho, ještě předtím se však na Twitteru portálu Adult Swim objevil tajný kód, ve kterém měli fanoušci seriálu rozluštit. Tajný kód zněl „0 + 7 + 3 + 0 + 2 + 0 + 1 + 7 = datum premiéry třetí série“.

Když se na čísla pořádně podíváte, zjistíte, že se jedná o americký způsob zapsání data a když tedy „tajný kód“ rozluštíme, tak zjistíme, že nových epizod se dočkáme už za necelé tři týdny, konkrétně 30.7. To je vzhledem ke všem odkladům, kterých jsme se za poslední měsíce dočkali, hodně dobrá zpráva a náladu vám může zlepšit i fakt, že epizod v nadcházející sérii dočkáme ze všech dosavadních sérií nejvíce, a to rovnou 14. Vzhledem k harmonogramu minulých svou sérií se domníváme, že se všech nadcházejících čtrnácti epizod dočkáme do konce tohoto kalendářního roku. Pokud vás zajímá, proč na nové epizody čekáme už dlouhé dva roky, dozvíte se to v našem starším článku. A pokud náhodou nevíte, o čem tento úspěšný animák pro dospělé je a chtěli byste se na něj začít dívat, doporučujeme se podívat na ještě starší článek z minulého roku.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest