Gotham: Tvůrce promluvil o působivém finále

Gotham: Tvůrce promluvil o působivém finále | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 29 obrázků
John Stephens se rozpovídal o překážkách, kterým čelili.

Po pěti letech se rozloučil seriálu na motivy DC komiksů Gotham. Epizoda nazvaná The Beginning měla premiéru 25. dubna a není tajemstvím, že v ní došlo k časovému skoku o 10 let do budoucnosti. A o tom, jak bylo náročné něco takového natočit se rozpovídal showrunner John Stephens:

"Největší výzvy zahrnovaly to, abychom poskytli postavám nový nádech, což bylo náročné, protože ve 100 epizodách televizního seriálu, ve kterém se neustále něco mění, jsme toho nabídli už opravdu požehnaně. Vězmetě si všechny změny týkající se například Barbary nebo Tučňákovy různé změny, a když předpokládáte, že bude stále padouchem i ve finále, jak mu můžete nabídnout odlišný nádech? Spousta odpovědí se nám vyjevila, když jsme se znovu podívali na pilotní epizodu a propojili určité elementy postav s jejich kořeny v pilotní epizodě. Pro příklad Tučňák s Jimem na molu a vlastnosti, které ukazují, jak se změnili."

Velký časový skok je samozřejmě trochu riskantní krok, ale soudě podle recenzí (s určitým výhradami) vyšel. Gotham se tedy rozloučil důstojně a ukončil tak pět let trvající zábavný výlet do domovského města Batmana. 

A malou útěchou snad bude pro diváky fakt, že pro stanici Epix vzniká série o komorníkovi Batmana Alfredovi nazvaná Pennyworth, která ho představí v době, kdy byl ještě mladík.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest