Z Marvel Television jsou oficiálně Marvel TV Studios

Z Marvel Television jsou oficiálně Marvel TV Studios | Fandíme seriálům
Poslední tečka za jednou velkou etapou.

Dlouhé roky platilo to, že se o filmové marvelovské projekty staralo studio Marvel Studios pod dohledem Kevina Feigeho a o seriály Marvel Television, které šéfoval Jeph Loeb. Ale není to zase tak dlouho, co se začalo čím dál víc spekulovat o tom, že Feige chce mít větší vliv i na seriálové projekty a nakonec bylo oznámeno, že Marvel opustí Jeph Loeb. To byl velký náznak toho, že Marvel Television čekají podstatné změny. 

Runaways: Tvůrci naznačili, že za zrušení seriálu mohou překotné změny v Marvelu
 

Což se také potvrdilo. Poté, co Kevin Feige povýšil a stal se kreativním šéfem celého Marvelu, byla patrná snaha "odpískat", co nejvíce marvelovských seriálů, které nebudou premiérově nabízeny na streamovací službě Disney+. Následně vyšlo najevo, že Marvel Television se stanou součástí Marvel Studios, aby bylo možné, co nejlépe kontrolovat propojení filmových a seriálových projektů.

Finální tečkou za existencí Marvel Television je pak aktuální událost, kdy se jméno téhle frakce změnilo na Marvel TV Studios po vzoru Marvel Studios. Změna názvu neznamená úplné rozpuštění dané divize, ale mluví se o tom, že povede k přesunu některých zaměstnanců na jiné pozice v Marvelu a také odchod až několika desítek pracovníků.

Nutno poznamenat, že bez ohledu na nemalá uklouznutí Marvel Television má na kontě i některé úspěchy, například Agenti S.H.I.E.L.D. pro stanici ABC (spoluvlastní ji Disney), kteří začali rozpačitě, ale postupem času se stali miláčkem recenzentů a vybudovali si malou ale oddanou fanouškovskou základnu, nebo marvelovské seriálu pro Netflix, které z větší části slavily úspěch, ale byly bohužel náhle zrušeny.

Pokud jde o marvelovské série, které do budoucna NEbudou k vidění primárně na Disney+, pak jsou tu animované série M.O.D.O.K a Hit Monkey a hraný seriál Helstrom pro streamovací službu Hulu (tu také spoluvlastní Disney).

Zdroj: ScreenRant, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest