Vlasy za dva miliony a zrušený Deadpool, poslední hřebíčky do "rakve" šéfa Marvel Television

Vlasy za dva miliony a zrušený Deadpool, poslední hřebíčky do "rakve" šéfa Marvel Television | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Jeph Loeb by měl odejít do konce roku. Tady je několik dílčích neúspěchů, které se jeho nadřízeným vůbec nelíbily.

Nedávno vyšlo najevo, že dlouholetý šéf Marvel Television Jeph Loeb v nejbližších týdnech opustí svou pozici. A není to žádné velké překvapení. V první řadě se Jephovi nedařilo udělat z Marvel Television tak silnou značku a nedávno pak bylo oznámeno, že prezident Marvel Studios Kevin Feige povýšil a jako ten, kdo bude dělat všechna velká kreativní rozhodnutí, bude mít dohled také nad televizními projekty. Před časem se dokonce začalo mluvit o tom, že by celá Marvel Televsion mohla být zrušena úplně.

Marvel opouští jeho dosavadní šéf televizní tvorby, končí jedna éra
 

To stále není úplně jisté, ale jasné je, že Jeph odejde. To bylo na spadnutí už delší dobu a teď se začaly objevovat informace o tom, které konkrétní "úlety" vedly k tomu, že Loeb opustí Marvel. A nejde o úplné maličkosti. 

Zvednutá obočí si zasloužilo například to, že se realizace nedočkal seriál New Warriors. Jeho pilotní epizoda se měla údajně hodně líbit, ale nakonec o nic neprojevila zájem žádná televize (a to ani ABC, která spadá pod vlastníka Marvelu společnosti Disney), ani streamovací služba (i když tady pořád naděje je), což je nemilé a vyvolává to pochyby, jestli šlo opravdu o tak povedenou podívanou. 

Další kritiku schytala Marvel Television za to, že nevznikl animovaný seriál Deadpool, který měl být k vidění na FX a tvůrce seriálu Donald Glover bez servítek poznamenal, že za to nese vinu Marvel. Deadpool se přitom těší momentálně obří popularitě a Glover je (do velké míry díky úspěšné hudební kariéře) miláčkem davů a kriticky ceněným tvůrcem (seriál Atlanta)

A pak tu máme také hraný seriál Inhumans. Ten běžel na ABC pouze jednu řadu a jeho kvalita byla, řekněme to jemně, nevalná. To i přes fakt, že došlo k výrazným a ne zrovna laciným dotáčkám. Podle všeho například digitální úprava vlasů jedné z hlavních postav, Medusy, vyšla na neuvěřitelných 100 tisíc dolarů (cca 2,3 milionů korun). 

Každý samozřejmě dělá chyby, ale zdá se, že jich Jeph udělal příliš a Marvel Television pod jeho vedením nevzkvétala tak, jak si Marvel a Disney představovaly. Otázkou je, jestli nás nečekají i jiná zemětřesení na dalších vysokých pozicích poté, co se z Feigeho stal marvelovský "imperátor". Jestli ano nebo ne, to ukáže až čas.

Zdroj: Variety, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

DC | 24.10.2019 21:46
Tak dolarů, nebo korun?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu