Tournament of Laughs: Hvězda Šéfů na zabití bude nový soutěžní pořad moderovat na dálku

Tournament of Laughs: Hvězda Šéfů na zabití bude nový soutěžní pořad moderovat na dálku | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Jason Sudeikis bude provázet soutěží, ve které se utkají komikové.

Tvůrci seriálů se s omezeními způsobenými pandemií covid-19 vypořádávají různě. Někteří vytvářejí animované epizody, jiní nabízejí díly natočené z domova herců. A netradiční metody se dají očividně použít i v případě soutěžních pořadů, což dokazuje projekt Tournament of Laughs pro stanici TBS.

Staged: David Tenant a Michael Sheen chystají komediální sérii přímo z karantény
 

Jejím moderátorem bude herec Jason Sudeikis, kteráho můžete znáte třeba z komedií Šéfové na zabití a půjde o sedmidílnou sérii, ve které se utká 32 komiksů a jejich výkony bude komentovat právě Jason. Ovšem, nebude to ve studiu, účastníci se proti sobě nepostaví tváří v tvář, ale doma natočí svůj projekt (jestli půjde o nějakou parodii nebo třeba takzvaný stand-up je čistě na nich) a Jason pak na dálku okomentuje jejich výkony.

"Možná aktuálně nemáme práva na [vysílání] našich oblíbených sportů, ale to neznamená, že se nemůžeme být součástí nějaké velké rivality. Tito komikové jsou příslibem toho, že se každý týden dočkáte něčeho velmi zábavného, ale bude to publikum, kdo rozhodne o tom, kdo se bude smát naposledy," prozradil generální manažer TBS Brett Weitz

Jak bylo naznačeno, budou to právě diváci, kteří budou hlasovat o tom, kdo doma vytvořil ten nejlepší příspěvek do soutěže. A těšit se mohou na zajímavé jména, jsou jimi například Jeff Ross, Margaret Cho, Gilbert Gottfried, Judah Friedlander, Michael Rapaport, Jim Norton, Fortune Feimster, Triumph the Insult Comic Dog, Natasha Leggero, Cameron Esposito, Godfrey, The Sklar Brothers, Mary Lynn Rajskub, Josh Wolf, Clayton English, Yamaneika Saunders, Gina Yashere, Tim Dillon, Moshe Kasher, Jessica Kirson, Paul Rodriguez, Sarah Tiana, Matteo Lane, Beth Stelling, Vladimir Caamano, Ian Edwards, Aida Rodriguez, Megan Gailey, Preacher Lawson nebo Piff The Magic Dragon.

Datum premiéry soutěžního pořadu zatím nebylo oznámeno.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest