Seriál vyzrál na karanténu: Herci natočili natočí celou epizodu dálkově

Seriál vyzrál na karanténu: Herci natočili natočí celou epizodu dálkově | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 1 obrázek
Současnou situaci bude odrážet i zápletka dané epizody.

Drtivá většina produkcí amerických filmů a seriálů byla utnuta kvůli pandemii Covid-19. Nicméně, na některých projektech se pracuje alespoň skrze různé online nástroje jako jsou FaceTime a podobné aplikace s tím, že se například řeší scénář nebo tímto způsobem spolupracují tvůrci animovaných seriálů. 

Ulice: Koronavirus za pár dní zastaví i nekonečný seriál
 

Nicméně čas od času se objeví filmaři, kteří to chtějí zkusit jinak. U nás je to například Česká televize, která pracuje na seriálu Láska v čase korony s minimálním štábem a s pomocí robotických kamer, v USA se zase tvůrci právnického seriálu All Rise stanice CBS rozhodli, že 21. epizoda první řady bude natočena právě s pomocí online nástrojů jako je zmíněný FaceTime a dále pak Zoom nebo WebEx (tedy aplikace, které umožňují videokonference). 

Samozřejmě by bylo náročné tímto způsobem natočit standardní epizodu a tak se filmaři rozhodli, že se v zatím nepojmenovaném dílu zaměří na to, jak současná situace dopadá na soudní systém. Tím pádem bude námětem soudní řízení týkající se auta a dvou rozhádaných bratrů, které bude probíhat s pomocí videokonference. Pozornost se ale zaměří také na to, jak karanténa působí na soukromý život některých z postav seriálu.

Výkonný producent Greg Spottiswood to okomentoval následovně:

"Je to unikátní šance, jak spojit naši rodinu z All Rise dohromady - z našich různých domovů, dokonce i měst - abychom odvyprávěli příběh o nezdolnosti, spravedlnoti a síle komunity."

Vše bude probíhat tak, že herci budou natáčet v bezpečí svých domovů s tím, že digitální efekty pak pomůžou s úpravou vybavení jejich bytů a domů tak, aby to odpovídalo jejich seriálovým domům. Exteriéry, které budou demonstrovat to, jak nyní vypadá situace v USA, pak budou natočeny z auta.

Uvidíme, ja to dopadne, rozhodně bude zajímavé sledovat, jak si filmaři s nastalou situací poradili. Dozvíme se to za necelý měsíc, daný díl bude mít premiéru 4. 5. 2020.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu