Láska v čase korony: ČT přinese seriál z prostředí činžovního domu v karanténě

Láska v čase korony: ČT přinese seriál z prostředí činžovního domu v karanténě | Fandíme seriálům
Česká televize
Česká televize nabídne humorný seriál z nehumorné doby.

Drtivá většina obyvatel České republiky je nucena zůstavávat ve svých bytech a domech a vycházet jen v nutných případech, jinak řečeno, pandemie Covid-19/koronaviru má dopady na všechny z nás. A je to samozřejmě velký tlak na psychiku. 

Simpsonovi podle fanoušků předpověděli Coronavirus už v roce 1993
 

A tak se Česká televize rozhodla, že nabídne seriál, který bude na současnou situaci nahlížet s humorem a nadhledem. Byť je většina seriálových a filmových produkcí zastavena, tak Česká televize oznámila, že pracuje na seriálu nazvaném Láska v čase korony

Ten pochází z dílny týmu, který stojí za projektem Poldové a nemluvně a vůdčí osobností zůstává Tomáš Baldýnský (Kosmo, Comeback). Zajímavostí je, že příběh seriálu mohou ovlivnit i diváci. Pokud zašlou své historky a budou se tvůrcům líbit, je možné, že se variance na ně objeví na obrazovce.

Seriál bude mít šest epizod, natáčet se začne už 14. 4. 2020 a první díl bude odvysílán 27. 4. 2020 na ČT1 a to ve 21:10.

V centru dění bude menší činžovní dům, respektive jeho obyvatelé v čele s pubertálním Frantou, jehož rodiče uvízli v zahraničí, důchodcem Liborem, který se musí postarat sám o sebe, protože jeho žena je mimo město a také manželé Anna a Petr, pro které bude zákaz vycházení velkým testem jejich vztahu. 

Seriál chce být na jednu stranu zábavný a vtipný, na tu druhou chce co nejlépe odrážet současnou situaci. Proto také uvidíme v seriálu herce, které často pojí vztahy i v reálu (například Petr Vršek a Zita Morávková jsou životní partneři). Nicméně, zatím ani tvůrci přesně neví, jak se bude vše vyvíjet, protože mají hotový pouze jeden scénář z potřebných šesti.

S ohledem na předpisy a nařízení nebude natáčení probíhat běžným způsobem, ale tvůrci budou komunikovat hlavně skrze videohovory a na natáčení budou herci, robotické kamery a jen opravdu nutní členové štábu. 

Pokud jde o zmíněný štáb, tak scénář zajistí zmíněný Tomáš Baldýnský a k němu se opět přidají Tomáš Chvála, Jana Fleglová a Barbora Petrů. Režii obstarají Jakub Machala a Jan Bártek a před kamerami se objeví Petr Vršek, Zita Morávková, Jiří Hána, Zdeněk Maryška, Milena Steinmasslová, Iva Pazderková, Jakub Nemčok, Sára Korbelová nebo Filip František Červenka.

Zdroj: CeskaTelevize

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu