Seriál Blacklist je kreativní, kvůli pandemii dokončí sérii s pomocí animace

Seriál Blacklist je kreativní, kvůli pandemii dokončí sérii s pomocí animace | Fandíme seriálům
Titan Books
Tvůrci thrillerové podívané se rozhodli trochu zaimprovizovat.

Komplikace spojené s pandemií covid-19 pozastavily práce na velkém množstvím filmů a seriálů a tak se tvůrci snaží nějak vymyslet, co s tím. Někteří tak například natáčí epizody skrze videokonference a vcelku originálně k tomu přistoupili i tvůrci oblíbené thrillerové série The Blacklist/Černá listina.

Populární seriály při aktuální situaci nepřinesou fanouškům letos rozuzlení
 

Závěrečná epizoda sedmé řady nazvaná The Kazanjian Brothers totiž bude kombinací hraných scén a animace stylem odkazujícím na komiksy. 

Covid-19 vedl k pozastavení natáčení Blacklistu v době, kdy ještě nebyly hotovy všechny záběry pro původně plánovaných 22 epizod. Tvůrci stihli natočit několik scén pro 19. epizodu, která nakonec poslouží jako předčasné finále s tím, že některé momenty budou kreslené.

A zrovna v případě téhle série je použití animace docela zajímavou a vhodnou volbou, která by mohla fungovat. Speciálně pak s ohledem na to, že samozřejmě i animované sekvence namluví herci ze seriálu (svůj hlas poskytnout z bezpečí svých domovů a stejně tak animátoři a střihači mohou pracovat z domova) a také na to, že od roku 2015 vychází komiks (z něj také pochází úvodní fotografie k článku) na motivy seriálu Blacklist, ostatně právě ten vnuknul producentům hrané verze myšlenku, že by mohli vsadit na animaci.

Finální epizoda sedmé řady bude mít premiéru už 15. 5. 2020 a příběh se zaměří na účetního, který pracuje pro podsvětí. Tohoto "kouzleníka s čísly" chrání dvojice bratrů, kteří budou skutečným cílem hlavních hrdinů.

Dobrou zprávou je, že Blacklist byl obnoven pro osmou řadu, takže byť se sedmá řada nedočká původních 22 dílů, tak tvůrci mohou s nepoužitými příběhy pracovat v budoucnu.

Zatím si můžete pustit promo na předposlední epizodu sedmé řady nazvanou Roy Cain, premiéru bude mít 8. 5. 2020.

Zdroj: NBC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu