Američtí bohové: Stín utíká před svým osudem v traileru ke 3. sezóně

Američtí bohové: Stín utíká před svým osudem v traileru ke 3. sezóně | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 14 obrázků
Podívejte se na plnohodnotný trailer ke třetí sérii fantasy American Gods.

Třetí sezóna problémového seriálu Američtí bohové (American Gods) dle stejnojmenného bestselleru Neila Gaimana konečně míří na televizní obrazovky. Stěžejním tématem nadcházející řady bude osud. I když se schováte v zasněženém městečku Lakeside ve Wisconsinu, jako to udělal Stín (Ricky Whittle), tak se ze spárů osudu zkratka nevymaníte. Premiéra fantasy thrilleru se uskuteční již 10. 1. na stanici Starz.

American Gods: Podívejte se na první upoutávku ke 3. řadě
 

Synopse třetí série zní: Stín naštvaně odmítne svůj zdánlivý osud a usadí se v idylickém zasněženém městečku Lakeside, aby si vytyčil vlastní cestu, po které jej vedou Oriši, bohové jeho černošských předků. Zdánlivě ospalé městečko potvrzuje, že tichá voda břehy mele. Tady je ta voda temná a plná krve. Stín brzy pochopí, že božství se neodmítá. Kontrolu máte pouze nad tím, jakým bohem se stanete.

Ve třetí osmidílné sezóně se představí několik nových herců. Danny Trejo (Machete) a Dominique Jackson (Pose) si zahrají různé podoby pana Světa, kterého v předchozích dvou sériích ztvárnil Crispin Glover (Návrat do budoucnosti). Herečku Julii Sweeney (Work in Progress) uvidíme v roli srdečné majitelky malé samoobsluhy Ann-Marie Hinzelmann, se kterou se Stín setká při příjezdu do města Lakeside. Dále se v seriálu objeví i metalový zpěvák Marilyn Manson, o jehož účasti jsme vás už dříve informovali.

Herecké osazení pro třetí sezónu vyjma výše jmenováních tvoří: Ian McShane, Emily Browning (Aféra), Yetide Badaki (Tohle jsme my), Demore Barnes (Titans), Peter Stormare (John Wick 2), Omid Abtahi (The Mandalorian), Iwan Rheon (Hra o trůny), Blythe Danner (Fotr je lotr), Zarrin Darnell-Martin (Spotlight), Joan Gregson (To Kapitola 2) a Eric Johnson (Padesát odstínů temnoty).

Níže se můžete podívat na plnohodnotnou upoutávku, která má velmi odlišné vizuální zpracování než první série. Seriál American Gods prošel několika turbulentními změnami v čele s výměnou tvůrčího týmu i odchodem představitele vedlejší role. Novým shworunnerem třetí série je Charles H. Eglee, jenž se jako producent podílel na seriálech Živí mrtví, Dexter nebo Hemlock Grove. Z pozice výkonného producenta na seriál dohlíží sám autor předlohy, Neil Gaiman.

Zdroj: Slashfilm

Foto: Starz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest