American Gods: Nová série, nový showrunner

American Gods: Nová série, nový showrunner | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Seriál je obnoven pro třetí sérii, přichází nový showrunner.

Jen týden po premiéře druhé řady přišlo ze stanice Starz oznámení, že seriál American Gods je obnoven i pro třetí sérii. To možná spoustu diváků zaskočilo, protože po spíše smíšených recenzích druhé řady a po vyhozovu nového showrunnera Jesseho Alexandra se s třetí řadou příliš nepočítalo.

Alexander přebral pozici showrunnera pro druhou sérii po odchodu Bryana Fullera a Michaela Greena, kteří svým specifickým stylem psaní poslali v roce 2017 na obrazovky první sérii. Ta sice sbírala nadšené recenze, bohužel však kvůli zákulisním problémům, mezi které můžeme řadit hlavně tahanice o rozpočet, projekt opustili a jejich místo přebral právě Jesse Alexander. Ten byl ale kvůli dalším neshodám ze své pozice propuštěn. Pozice nového showrunnera pro třetí sérii připadla Charlesovi "Chic" Edleemu, jak oznámila stanice Starz. 

Seriál je adaptací knižní předlohy stejného názvu autora Neila Gaimana, který na seriálu pracuje jako výkonný producent. Právě Gaiman se nechal slyšet, že je ze spolupráce s Edleem nadšen.

"Jsem nadšený, že se American Gods vrátí s třetí sérií a jsem ještě víc nadšen, že mohu pracovat s Chicem Edleem. Je to opravdový spolupachatel. Už týdny pracujeme na podobě třetí série a jsem rád, že právě on dovede seriál ke slávě."

Někomu se může zdát, že už v pořadí třetí showrunner během nějakých tří let je hodně špatný nápad a že se to stanici může krutě vymstít. Ovšem seriál si i přes své tvůrčí trable pořád drží důvěru fanoušků. První epizoda druhé série si na Rottenech drží solidních 71%. Hodnotit druhou sérii je pochopitelně ještě nemožné, ale je vidět, že Starz svůj zatím nejambicióznější projekt nechce nechávat u ledu. 

Co si myslíte o neustálých tvůrčích obměnách? Myslíte, že by se to stanici mohlo brzy vymstít? Hoďte nám svůj názor do komentářů.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu