Američtí bohové: Jednu z důležitých postav čeká přeobsazení

Američtí bohové: Jednu z důležitých postav čeká přeobsazení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 27 obrázků
Druhá série bude nejspíš úplně jiná, než fanoušci čekají. Co se skutečně se seriálem děje?

Pokud se vám líbila první sezóna tak jako mně, zřejmě vás nepotěší nejen odchod hlavních tvůrců, ale i přeobsazení jedné z důležitých postav. Loni v listopadu oznámilo odchod tvůrčí duo Bryan Fuller (Hannibal, Hrdinové) a Michael Green (Blade Runner 2049, Logan). Důvodem prý byly klasické tvůrčí neshody se stanicí Starz, které se nelíbil směr, kterým se tvůrci chtěli vydat ve druhé řadě.

Nyní se od seriálu odvrátila i představitelka Medii Gillian Anderson (Akta X, The Fall). Její kreace, kdy dokázala skvěle vystihnout jak Merilyn Monroe nebo Davida Bowieho, jistě budou v seriálu chybět a osobně si nedokážu představit lepší tvář pro tuhle roli. Oficiální recasting již probíhá, dle spekulací stanice Starz hledá herečku asijského původu kolem dvaceti let. Postava nové Medii bude symbolizovat roli sociálních médií v moderní současné Americe, stejně jako bývalá Media (Gillian Anderson) reprezentovala televizi a popkulturu v první sérii.

Američtí bohové: Nový trailer slibuje vizuálně nabitou show
 

Momentálně se zdá, že seriál Američtí bohové čeká lehký reboot a spekuluje se, že druhá sezóna bude ignorovat cliffhanger z finále první řady. Tuto spekulaci potvrzuje i absence herečky Kristin Chenoweth (Moje krásná čarodějka, Naboř a ujeď), která v první sérii ztvárnila postavu Easter. Tudíž se dá očekávat to, že krom nových hereckých tváří bude seriál působit odlišným dojmem než v první řadě. Autor předlohy Neil Gaiman (Hvězdný prach, Beowulf) nebyl spokojen s tím, jakým směrem se tvůrci Fuller/Green chtěli vydat ve druhé řadě, neboť se prý příliš odklonili od knižní předlohy. I tato domněnka může stát za změnou tvůrčího vedení pro druhou řadu.

Produkce druhé sezóny začne v květnu. Premiéry se fanoušci dočkají pravděpodobně nejdřív na začátku příštího roku. V galerii si můžete prohlédnout fotky z první série.

Zdroje: Slashfilm, TVLine

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu