Američtí bohové: Seriál dostane druhou řadu

Američtí bohové: Seriál dostane druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zdá se, že všechna božstva seriálu přejí.

Prvních několik epizod seriálu Američtí bohové už je za námi a rozhodně tu máme jednu z unikátnějších věcí, na které se letos můžeme na televizních obrazovkách těšit. Kritici seriál chválí odshora dolů, nápaditý koncept v době remaků a nespočitatelných sequelů dokáže ocenit snad každý a sledovanost se po sečtení všech možných platforem přehoupla přes 5 milionů diváků, což je vůbec nejlepší výsledek, s jakým kdy měla placená stanice Starz co dočinění. Mnoho lidí o seriálu mluví jako o možné televizní události celého jara a Starz je tedy se svým výtvorem, srovnávaným s projekty daleko prestižnějších kanálů jako HBO či Netflix, patřičně spokojená. Dokonce až tak spokojená, že ještě před odvysíláním celé první řady už byla oficiálně odklepnuta druhá.

Jak jsem zmínil výše, první řadě ještě pár těch epizod do konce zbývá, takže vůbec nevíme, co bychom v té druhé mohli potenciálně vůbec vidět. Podle zpráv, které se před začátkem vysílání šířily, by první řada měla pokrýt pouze jednu třetinu knižní předlohy od autora Neila Gaimana, takže je logické, že by na ni druhá sezona jednoduše navázala. Gaiman mezitím chystá další knižní pokračování a existují různé doplňující materiály, takže v případě dalšího úspěchu by neměl být problém pokračovat minimálně i sérií třetí či další.

Jak jste spokojeni s dosavadními díly Amerických bohů vy? A jste rádi, že seriál bude pokračovat i nadále?

Seriál se odehrává v našem světě, kde stále ještě žijí staří bohové (Odin, Loki, Černobog…), kteří válčí s moderními bohy televize, technologie apod. Děje se tak nenápadně, v pozadí, a tak se do jejich vzájemného zápasu o lidstvo díváme očima hlavního hrdiny jménem Shadow Moon / Stín (Ricky Whittle – seriál The 100). Ten dostane obchodní nabídku od tajemného muže jménem Mr. Wednesday /Pan Středa (Ian McShane – John Wick) a od té chvíle startuje série neuvěřitelných setkání a událostí. Příběhově jde spíše o road-trip, kdy se ústřední dvojice snaží o zbudování aliance starých bohů. Dále hrají Gillian Anderson, Emily Browning, Sean Harris, Jonathan Tucker, Ricky, Peter Stormare, Crispin Glover, Pablo Schreiber nebo Orlando Jones. Showrunnerem je Bryan Fuller. Seriál odstartoval 30. 4.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu