American Gods: První fotka oznámila zahájení produkce 2. řady

American Gods: První fotka oznámila zahájení produkce 2. řady | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 14 obrázků
Podívejte se na první ohlašovací foto, na kterém se zvěčnilo téměř celé herecké osazenstvo. Kdo chybí?

Před několika dny jsme vás informovali o odchodu Gillian Anderson (Akta X, The Fall), která v první sezóně ztvárnila postavu Média. Její kreativní podání Merilyn Monroe nebo Davida Bowieho bude v seriálu jistě chybět, stejně tak jako tvůrčí vedení Bryana Fullera (Hannibal, Hrdinové) a Michaela Greena (Logan, Blade Runner 2049), jejichž odchod byl oznámen v listopadu loňského roku.

Stanice Starz se seriálem Američtí bohové učinila několik významných změn, ale i tak se produkce druhé sérii posunula kupředu. Zahájení produkce druhé sezóny trefně ohlásil herec Bruce Langley (postava Technical Boy) fotografií na svém twitterovém účtu. Na fotografii vidíme znovu bok po boku herce známé z první sezóny. Kromě Bruce Langleyho se na fotce ukázal Omid Abtahi (postava Salim), Mousa Kraish (Jinn), Orlando Jones (pan Nancy), Yetide Betaki (Bilquis), Ricky Whittle (Stín), Emily Browning (Laura Moon), a Pablo Schreiber (Mák Sweeney).

Jeden z tahounů Amerických bohů však evidentně chybí. Na fotografii není přítomen představitel pana Středy Ian McShane (John Wick, Sněhurka a lovec). Fanoušci seriálu tak zahltili Twitter obavami a dotazy směřujícími k absenci pana Středy. Po několika dnech vše vysvětlil na Twitteru producent seriálu Craig Cegielski (Camelot, Znovuzrozeni). Ten zveřejnil selfie s Ianem McShanem a oznámil tak jeho příchod na plac druhé řady Amerických bohů.

Datum premiéry stále stanoveno nebylo. Seriálu se diváci dočkají někdy v průběhu roku 2019. V galerii si můžete krom dvou prvních fotek ke druhé sezóně prohlédnout obrázky z první série.

Zdroje: Slashfilm, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu