American Gods: Seriál čelí vyšetřování po vyhazovu Orlanda Jonese

American Gods: Seriál čelí vyšetřování po vyhazovu Orlanda Jonese | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Herecká odborová organizace SAG-AFTRA prověří kontroverzní odchod herce ze seriálu, u kterého panuje podezření, že k němu došlo z rasových důvodů.

American Gods aktuálně mají pauzu, takže seriál nebyl v centru dění, ale to se změnilo, když herec Orlando Jones naznačil, že byl vyhozen z rasových důvodů. To samozřejmě tvůrci odmítli, ale odborová herecká organizace SAG-AFTRA se rozhodla, že situaci přesto prověří a zjistí, jak to skutečně bylo.

American Gods: Byl Orlando Jones ze seriálu propuštěn z rasových důvodů?
 

"Poté, co jsme se ihned sešli s Gabrielle Union a jejími zástupci kvůli jejím zkušenostem s Amerika má talent a poté, co jsme zjistili víc o zkušenosti Orlanda Jonese v případě American Gods, SAG-AFTRA rozšíří vyšetřování [produkční společnosti] Fremantle Media. Naše akce řešíme neveřejně, abychom chránili naše členy a obvykle nepublikujeme materiály, pokud si to sami naši členové, kterých se to týká, nepřejí " nechala se slyšet tisková mluvčí SAG-AFTRA.

Jen pro informaci, herečka Gabrielle Union opustila pořad Amerika má talent po jedné řadě, ve které působila jako porotkyně a upozornila na "toxické pracovní prostředí." Na produkci této talentové show se podílí společnost Fremantle Media, která vypomáhá i s American Gods. 

Fremantle se ovšem vyšetřování nebojí, ba právě naopak: "Toto vyšetřování vítáme a hodláme plně spolupracovat. Obvinění bez podpory faktů by neměla skončit neprověřena. Již jsme informovali SAG-AFTRA, že jsme připraveni se setkat a projednat tato obvinění."

Nicméně to v dnešní napjaté době není pro společnost příjemná situace. Speciálně pak, když se ozvali dva herci. Ale zatím je předčasné odhadovat, jak se situace vyřeší, bude nutné počkat na výsledky šetření SAG-AFTRA, které může trvat několik týdnů i měsíců.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 22.12.2019 22:00
jeden z nejnudnějším seriálů co jsem kdy viděl...je to nudné a o ničem stejně jako předloha...Gaiman skutečně prozu moc neumí
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu