Přátelé: Shledání po letech se bude částečně natáčet ve venkovních prostorách

Přátelé: Shledání po letech se bude částečně natáčet ve venkovních prostorách | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Tvůrci po několika měsících odkladů našli způsob, jak natáčet bezpečně – vydají se ven.

Na nový speciální díl kultovních Přátel, ve kterém se po více než dekádě a půl na jednom place sejde celé ústřední obsazení, čekáme od oznámení projektu téměř rok a půl. Původně jsme se ho měli dočkat loni v květnu při příležitosti spuštění streamovací platformy HBO Max, na scénu však přišla koronavirová pandemie, která si vynutila řadu odkladů. Už od loňského podzimu několik herců uvádělo, že se práce konečně posunuly dopředu a že by se mělo začít natáčet někdy na jaře. Alespoň Lisa Kudrow, v seriálu ztvárňující Phoebe Buffay, pak podle svého vyjádření některé své scény dokonce stihla předtočit. Jarní padnutí první klapky nedávno nakonec oficiálně potvrdil i programový ředitel HBO Casey Bloys.

Přátelé: Jak Matthew Perry sbalil Julii Roberts
 

Další detaily ohledně natáčení nově přidal David Schwimmer. Představitel Rosse Gellera v rozhovoru ze začátku března prozradil, že by se přibližně za měsíc měl kvůli natáčení vydat do Los Angeles. Tvůrcům se totiž „konečně podařilo najít způsob, jak natáčet bezpečně“. Část natáčení pak podle všeho z tohoto důvodu proběhne ve venkovních prostorách.

Ve svém únorovém interview již zmíněný Bloys prohlásil, že se tvůrci snažili stále najít způsob, jak natáčet v reálném prostředí. Právě využití venkovních prostor se očividně ukázalo jako nejlepší cesta. Speciál se tak pravděpodobně dokáže vyhnout využití virtuálního prostřední, po kterém v uplynulých měsících sáhly jiné populární sitcomy typu Parks and Recreation nebo Zpátky do školy.

Zdroj: ET Canada/Radio Andy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest