Vikingové: Valhalla se vrátí se 2. a 3. řadou

Vikingové: Valhalla se vrátí se 2. a 3. řadou | Fandíme seriálům
Netflix
Divácký zájem o nové Vikingy je na Netflixu fenomenální. Po celém světě.

Seriál Vikingové: Valhalla volně navázal na původní Vikingy. Ti byli u diváků velmi populární a u novinky tomu není jinak. Netflix hlásí, že v 90 různých zemích se seriál dostal na první pozici žebříčku aktuálně nejsledovanějších anglicky mluvených pořadů. Na špici Valhalla vystřídala Neskutečnou Annu. Za prvních 9 dní diváci u seriálu strávili celkem 194 milionu hodin.

To streamovací služba vnímá jako jednoznačný úspěch a hned také odhalila, jak to bude s dalšími epizodami. Už při prvotním oznámení Valhally bylo řečeno, že si Netflix objednal zatím 24 epizod. Dosud jich bylo divákům nabídnuto osm, jsou označovány jako první kapitola, případně jako první řada. Druhá řada (dalších osm epizod) už je natočená. Míří do střižny a bude na Netflixu uvedena v příštím roce. Natáčení třetí kapitoly / řady začne ještě letos na jaře. Pak už bude jen na Netflixu, jestli ji uvede ještě koncem roku 2023 anebo si tuhle porci epizod schová až na rok 2024.

Showrunnerem seriálu je i nadále Jeb Stuart. V hlavních rolích se vracejí Sam Corlett jako Leif Eriksson, Frida Gustavsson jako Freydis Eriksdotter a Leo Suter jako Harald Sigurdsson. Stuart uvádí, že zbytek obsazení pro další řady zatím zůstane tajemstvím, ale už teď lze přislíbit, že dalších příběhy budou „ještě epičtější než ty dosavadní“.

Nová série Vikings: Valhalla se odehrává více než 100 let po událostech původního seriálu, na počátku 11. století a pojednává o některých z nejslavnějších Vikingů, kteří kdy žili. Hlavními postavami jsou Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) a Harald Sigurdsson (Leo Suter). Příběh se odehrává za časů, kdy napětí mezi Vikingy a Brity vrcholilo. Vzájemný střet je ve vzduchu a Vikingové válčí také mezi sebou, kvůli rozkolu mezi zastánci křesťanství a pohanství. Uprostřed nepokojů se trojice protagonistů vydává na cestu, která je povede přes moře a bojiště, aby mohli usilovat o věčnou slávu.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 3

BOJAN | 15.03.2022 10:39
Strašna kokotina,súboje amatérske,béčkové,nesympatické postavy.A tie ich série že raz za rok,to je trapne už.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest